8/01/2005

HET CHRISTELIJKE REGISTREERTOESTEL ONLINE - NEDERLANDSE UITGAVE 8/1/05)

Om diverse taalpostings (Engels, Portugees, Spaans, Frans en Nederlands) te zien naar het zijpaneel aan de juiste kant van het Christelijke Registreertoestel online onder „Vorige Posten“ gaan en op de taal en de datum van de kwestie klikken wenst u lezen.

Bishop Gregory G.M. Ingram - Stoel, de Commissie op Publicaties
Reverend Dr. Johnny Barbour, Jr., Uitgever
Reverend Dr. Calvin H. Sydnor III, Redacteur

1. DE HOEK VAN DE REDACTEUR:

De bischop Anderson herinnert ons eraan dat er een amendement van 1992 bij onze Motto, „God Onze Vader * Christus Onze Redeemer * Mens Onze Broer“ met de verandering, „God Onze Vader * Christus Ons Redeemer * Mensdom Één Familie.“ was Hebben wij motto bijgewerkt die met Paul Quinn voortkwam of wij met originele motto blijven?

Een andere vraag die niet verwant met de Kerk is AME, „waarom de Verenigde Methodist Kerk een brandend kruis (kruis met een vlam) als symbool heeft? zou aan een brandend kruis bij een Ku Klux Klan of racistische verzameling kunnen worden herinnerd. Ik ben zeker het symbool UMC van het kruis en de vlam geen verbinding aan het donkere verledenvan Amerika heeft, maar ik ben enkel nieuwsgierig.

2. DE BISCHOP RICHARD FRANKLIN NORRIS PREDIKT BIJ DE KERK CHESILHURST, NEW JERSEY VAN DE TOELAGE A.M.E.

De gelegenheid van de Toewijding van de Kerk van onlangs Vernieuwde Parsonage

Door Carolyn A. Mann

„Door wijsheid wordt een huis gebouwd, en door begrip wordt het gevestigd; door kennis worden zijn ruimten gevuld met zeldzame en mooie schatten.“
Gezegden 24:3 - 4 (NIV)

Aangezien de Kerk van de Toelage A.M.E. de toewijding van onlangs vernieuwde parsonage op 3 Juli, 2005 vierde, zullen de leden die het verleden, heden worden overdacht en wat zij de toekomst hopen brengen.

De 11 a.m.dienst begon met de clarion te aanbidden vraag door Pastor Rassmann. Het dienstdoend was Voorzitten Ouder van het District van Atlantic City, Richard T. Druid, en met zijn unieke stijl stelde onze Voorzittende Prelate van het Eerste Bisschoppelijke District voor.

De bischop Richard Franklin Norris, Voorzittende Prelate wekte de congregatie bij de 11:00 AM dienst van de ochtendverering aangezien hij op het onderwerp „Uitblinkend onder Belegering… sprak omdat de God nooit er niet in slaagt om ons te leveren.“

In zijn openingsopmerkingen, prijste de Bischop Norris de leiding van Toer Lynda T. Rassmann voor niet alleen het zijn de herder van de troep bij Toelage, maar ook voor haar opmerkelijke leiding in het District van Atlantic City, overtreffen het Niveau van de Conferentie van New Jersey van de Kerk AME en haar als Directeur van het Programma van de Staat van Bedrijf van de Ontwikkeling van New Jersey het Menselijke (NJHDC) - de Verbouwing van het Project, een familie die programma versterkt dat Afrikaanse Amerikaanse Families richt die diverse kwesties met betrekking tot de gezondheid, gedragsrisico's, en communicatie analyses binnen de familie behandelen.

Bischop gearticuleerde Norris, „wij vinden ons in moeilijkheid omdat wij dubbelzinnig zijn voor wat wij ons voor.“ bevinden Hij verklaarde verder, Dr. Martin Luther King, Jr., zei het beste, toen hij verklaarde, „dat wij iets zouden moeten betekenen of wij zal vallen voor om het even wat.“ Vandaag, blinken wij onder belegering uit… omdat de God nooit er niet in slaagt om ons te leveren. Het geloof van de Christelijke Kerk „is nu in een precaire situatie wegens wat in de maatschappij gebeurt; er is een aanval van aanvallen op de Kerk; de duivel is bezig en de traditionele familie wordt bedreigd. De bischop Norris voegde toe dat de Christenen waakzaam moeten blijven, in vertrouwen op en op God, wachten en altijd herinneren dat de oprechtheid een natie en zijn mensen.“ verheft

Reverend Lynda T. Rassmann weergalmde haar gevoel bij deze glorious gelegenheid vaak, aangezien zij haar accolades aan de hardworking en steunende ambtenaren en de kerkfamilie gaf die ons brachten van waar wij waren waar wij nu zijn.

Toer Rassmann blijft voorlichting verhogen en huizen van verering opleiden door haar krachtige, geest-gevulde berichten door de Staat van New Jersey op de verwoestende invloed die HIV/AIDS op zijn slachtoffers, families en gemeenschappen heeft.

Toer Rassmann werd ontvangen in het ministerie tijdens de tijd dat zij een lid bij St. Luke AME Kerk, de Stad van de Haven van het Ei, New Jersey onder de pastorale leiding van Reverend Kathryn M. Nixon was en om in 1982 door recente Voorzittende Elder Nathaniel L. Burgess vergunning gaf te prediken. Aanwezigheid van toer Nixon op deze dag werd gevuld met dankbaarheid aan God aangezien zij deze mijlpaal in de voortdurende verwezenlijkingen van haar „dochter“ en dienst in de wijngaard van de God getuigde.

Na het well-received krachtige bericht en de dienst, Bischop Norris, Moeder Norris, Voorzittende Oudere Druid, Toer Rassmann, Broer William Rassmann, Ministerieel Personeel, Eerbare Arland Poindexter, Burgemeester, Stad van Chesilhurst, politieke ambtenaren, (de Vrouw van de Raad - Lila Witte Robinson en Michael Amos, de Persoon van de Raad), ambtenaren, leden, en gasten, die trots van de kerk voor de toewijding van parsonage van de Toelage worden verwerkt die overdwars van de kerk bij de Vierde en Wegen van Washington, Chesilhurst, New Jersey wordt gevestigd. Tijdens de ceremonie, stelde Burgemeester Poindexter de sleutel aan de Stad van Chesilhurst voor aan Bischop Norris.

Reverend Rassmann erkende de aanwezigheid van Mevr. Naomi Evers - lynch, dochter van recente Maxine Monroe Evers en haar broer, recente Morgan Evers, voor ornate meubilair van hun familie de monetaire bijdragen en voor parsonage.

De toewijdingsdienst besloot met Bischop Norris, Moeder Mary Ann Norris, de Eerste Bisschoppelijke Supervisor van het District, Pastor Rassmann, de Eerste Mens, William Rassmann, Ministerieel Personeel en speciale gasten die op een scrumptious diner feesten dat door de Beheerders en de Beheerders van Toelage werd ontvangen.

2. HET VIERDE BISSCHOPPELIJKE PROGRAMMA VAN DE JAARLIJKSE CONFERENTIE VAN HET DISTRICT 2005:

Juiste Reverend Philip R. Cousin, SR., Voorzittende Bischop

11-14 augustus, 2005
CANADESE JAARLIJKSE CONFERENTIE
De Herberg van de vakantie selecteert 519-966-1200
Windsor Ontario Canada
Gastheer: Tanner AMEC, Windsor
519-363-3817

15-21 augustus, 2005
DE JAARLIJKSECONFERENTIE VAN MICHIGAN
Regentaat 313-593-1234 van Hyatt
Dearborn, Michigan
Gastheer: Eiken Bosje AMEC, Detroit

12-18 september, 2005
DE JAARLIJKSECONFERENTIE VAN ILLINOIS
De Herberg van de vakantie selecteert 217-422-8800
Decatur, Illinois
Gastheer: St. Peter AMEC, Decatur

19 september -25, 2005
DE JAARLIJKSECONFERENTIE VAN INDIANA
Het Noorden 317-849-6668 van Hilton
Indianapolis, Indiana
Gastheer: Robinson Communautaire AMEC
Indianapolis 317-283-3783

3-9 oktober, 2005
DE JAARLIJKSECONFERENTIE VAN CHICAGO
Centrum 708-747-3500 van de Conferentie van de Herberg van de vakantie
Matteson, Illinois
Gastheer: Mayo AMEC, Matteson
708-503-1400

20-22 oktober, 2005
PLANNENDE VERGADERING VAN HET DISTRICT VAN 2005 DE 4TH
Crowne PlazaO'Hare
5440 de Weg van de Rivier van het noorden
Rosemont, Illinois(Chicago)
847-671-6350

Voor extra informatie:

400 de Straat van het oosten eenenveertigste - Reeks 114 -
Chicago, Illinois 60653-0539

Bureau: 773.373.6587
Fax: 773.373.8356
E-mail: 4thadministrator@sbcglobal.net
Website: http://fourthdistrictame.org/

3. HET MINISTERIE VAN DE GROTERE MENSEN VAN ALLEN: „VOORBEREIDEND & DIENEND DEZE HUIDIGE TIJD“

Mannelijke Chorus
De Beurs van mensen
Zonen van Allen
De Klasse van de Mensenvan de School van de kerk
De Dag van jaarlijkse Mensen
*Paul/Timothy het Ministerie van de hoede
*Male de Raad van de ceremoniemeester
*The de Volwassen Mensen van de Mensen ~ van de meester
*Boyz aan de School van Mensen ~Middle & Hoge School
*Saving onze ~Elementary Zonen (SOS)
*To wordt aangekondigd

Men heeft ontdekt dat meer dan 75% van de kerk in Amerika van vrouwen wordt samengesteld. Er is altijd de vraag, „waar de mensen?“ zijn Als de mensen van de kerk afwezig zijn, welk bericht wordt vervoerd? Vervoert het een bericht dat de mensen niet nodig zijn? Als de mensen afwezig zijn, wat zegt het over de relevantie van het bericht van vandaag voor de man? om mannelijk absenteïsme te overwinnen, biedt dit ministerie zich aan om de verhouding met God te verbeteren die de mensen om Christelijke rolmodellen wensen te zijn. Dit ministerie heeft het mandaat van het verhinderen van de schommeling van het bevolken van gevangenissen; het heeft het mandaat van het bevorderen van geen promiscuïteit; het heeft het mandaat van het aanmoedigen van onderwijs, familiewaarden, communautaire verantwoordelijkheid, en vooral, een persoonlijke verhouding met God.

Objectief - het Ministerie van de Grotere Mensen van Allen zal tot doel hebben om, mannelijke verhoudingen onder de mannetjes van de congregatie en de gemeenschap te dienen aan te moedigen en te voeden. Dit zal voor het onderwijs van Heilige Scripture fundamenteel zijn. Dit ministerie zal als dienst aan alle aspecten van mensdom functioneren. Het zal tot doel hebben om Christus, Christendom, en het Christelijke leven te bevorderen. Het zal onder het mom van de lokale kerk evenals eerbiedigend de confessionele doctrine en de discipline opereren. Maar het belangrijkst, heeft het tot doel om Christelijke mensen te helpen priesters, beschermers, en leveranciers van hun huis, in de kerk, en in de gemeenschap te worden. Dit ministerie wordt in het leven geroepen om Christelijke mannen te houden van het worden afwezige vaders, neglectful mannen, oneerbiedig aan vrouwen, en leden van het rechtvaardigheidssysteem. Daarom kan om het even welk mannetje aan om het even welke activiteiten van dit ministerie deelnemen.

Structuur - het Ministerie van de Grotere Mensen van Allen zal een consortium van mannelijke groepen zijn die specifiek voor de activiteit van de mensen van de kerk in het leven worden geroepen. Elke groep zal zijn functie hebben en zal dienovereenkomstig handelen. Men zal verwachten dat elk lid van elke groep zal deelnemen zodat het ministerie volledig zijn doelstelling zal bereiken. Daarom heeft elk lid een verantwoordelijkheid om zijn eigen lading te dragen. Wenk aan wijs: neem niet meer dan over wat u kunt behandelen.

5. TREINEN CHURCH-BASED VAN HET INITIATIEF VAN DE LEZING VAN ALLEN DE UNIVERSITAIRE VRIJWILLIGERS OM DE VAARDIGHEDEN VAN DE LEZING VAN KINDEREN DE ZUID- VAN CAROLINA TE VERBETEREN:

COLOMBIA, S.C. - 29 juli, Universiteit zal 2005-Allen eerste van twee opleidingssessies voor vrijwilligers leiden die studenten de Zuid- van Carolina willen helpen hun lezingsvaardigheid op morgen, 30 Juli, 2005 verbeteren.

Bij de zitting van morgen, die bij 10 a.m. in het atrium van Adams Gymnatorium begint, meldt zich in nieuw Allen aan het Universitaire Initiatief van de Lezing opleiding en materialen van deskundigen op het gebied van lezing, voeding en het sociale werk zal ontvangen. Die deskundigen omvatten Jonge Kuiper Traci, de Leraar van 2001 S.C. van het Jaar, en Dr. Christine Boone, Geleerde Fulbright.

Die vrijwilligers die de opleiding voltooien zullen „hoofdtrainers“ worden wie in hun eigen gemeenschappen aan trein zal kunnen teruggaan anderen aan hulpstudenten in hun lezingsvaardigheid. De vrijwilligers werden aangeworven van 14 Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerken langs gang I-95.

Het initiatief van de Lezing van Allen Universitaire werd ontwikkeld om in werking te stellen, te steunen en, te evalueren op kerk-gebaseerd lezend programma's die de lezingsvaardigheid van studenten in rangen één door acht verbeteren.
Het initiatief werd gecreërd onder een vennootschap dat tussen de Universiteit van Allen, het Zevende Bisschoppelijke District van de Kerk AME, en Ouders en Volwassenen het Succes van de Lezing inspireert (PAREN) - een project van dagelijkse krantende Zuid- van Carolina die door het S.C. Comité van de Onoplettendheid van het Onderwijs worden beheerd.
Voor extra informatie, contact Jason Darby bij (803) 376-5749 of jdarby@allenuniversity.edu.

6. DE OVEREENKOMST VAN DE SCHOOL VAN DE KERK VAN HET DISTRICT VAN HET ZUIDEN VAN PHILADELPHIA WAS „VAN DE HAAK“:

Door Spears Angelena

De overeenkomst van de School van de Kerk van het District van het Zuiden van Philadelphia was een minder dan uur in zijn programma toen Voorzittend Ouder Dr. Charles H. Lett, SR. geëtiketteerdt het zoals zijnd „van de haak.“ Tegen de tijd dat de tweedaagse gebeurtenis over was, zeiden de mensen overal het één van de meestgevulde overeenkomsten was van de kerkschool die zij ooit hadden bijgewoond.

De overeenkomst werd gehouden (24 en 25 Juni) bij Onderstel Zion, Norristown (PA) onder de leiding van de Inspecteur van de School van de Kerk van het District van het Zuiden, Zuster Jean Adams, van Wesley, Swarthmore, en haar medewerker, Zuster Shirley Richards, van Bruine Morris, Philadelphia.

De de nachtdienst werd van de Vrijdag door een heerlijk diner uitgesloten dat door de gastheerkerk wordt gediend. Onmiddellijk na diner, waren er procession in het heiligdom dat door choirs wordt geleid en dat door de de inspecteurs en studenten van de kerkschool van de 17 kerken in het district wordt gevolgd. Elke kerkschool die in het heiligdom wordt gemarcheerd dat hun banners hoog houdt en dan hen legt op het altaar.
Het nam niet long before er bevindende ruimte slechts in de kerk was en de ceremoniemeesters de doorgangen met extra stoelen voerden.

De heilige Geest scheen overal te zijn aangezien choirs zongen en de lofdansers sprongen in de lucht met lof. Twee choirs waren Lof Anointed van Onderstel Zion, Norristown en Essentie van Vreugde van Wesley, Swarthmore. De schoonzoon van oudere Lett, Bryant Martin, SR., leidde anointed Lof. Het van de acht-lid team lofdans was ook van Onderstel Zion.

Toer Alberta Jones van Wesley leverde een dynamische preek. Haar tekst werd genomen uit James 1:19 - 25 en haar titel waren „doen het enkel.“ Zij daagde de jonge mensen uit om meer dan enkel „lezers“ van het woord te zijn, maar bereid om het onderwijs op hun leven toe te passen. Zij vertelde haar bericht met het feit dat zij vele cookbooks in haar huis heeft. Zij zei dat omdat zij zo vele cookbooks heeft, vele mensen zouden kunnen veronderstellen dat zij een uitstekende kok was. Dan zei zij de waarheid is dat zij slechts van houdt cookbooks te lezen en de beelden te bekijken. Zij zei dat een goede kok zijn, men moet doen enkel meer dan gelezen de boeken; men moet de richtingen volgen. Op dezelfde manier goede Christenen zijn moeten wij doen meer dan gelezen het Woord; wij moeten zijn richtingen, Toer bovengenoemde Jones volgen.
Na het krachtige en realistische bericht, kwamen vier jonge mensen vooruit hun leven aan Christus geven.


Tijdens zijn laatste opmerkingen op Vrijdag nacht, dankte Oudere Lett Zuster Adams en Richards voor hun dynamische leiding van de School van de Kerk van het District van het Zuiden. Hij erkende ook speciale gasten met inbegrip van Sis. Jeanne Chavious, de Inspecteur van de School van de Kerk van de Conferentie van Philadelphia, en de erkende Raad van Lorrraine van de Zuster, de gastheerinspecteur, en Toer Kanice D. Johns, gastheerpastor.
Oudere Lett erkende ook zijn vrouw, Mevr. Sylvia Lett, en merkte op dat alle drie van zijn kinderen en zijn kleinzoon, dienstdoend waren.

De de ochtenddienst van de Zaterdag begon vroeg bij 8 a.m. met een rijkelijke continentale ontbijt en een registratie. Na de meditatie, stelde elk van de kerkscholen een korte skit voor die op het thema van de overeenkomst wordt gebaseerd, „spreid het Zaad uit.“ De zuster Richards verklaarde dat het conferentiethema een aanvulling aan het workshopthema in Februari was, dat was „u plant het Zaad“ - gebaseerd op Matthew 13 (Sower).

Elke student van de kerkschool was aangemoedigd om zaden in Februari te planten en de bloemen aan de overeenkomst te brengen om hun groei te tonen.
Na skits, gaf Oudere Lett muntstukken aan kinderen die vragen konden beantwoorden en scripture reciteren. Hij en de Zuster Lett gaven ook een één-dollar muntstuk aan elk kind dat hun bloem aan de overeenkomst bracht.

Werktijden van Marlena, de Jeugd van de Conferentie van Philadelphia van het Jaar, waren een speciale gast op Zaterdag ochtend. Marlena zal een oudste op Hoge School Pennwood in Lansdowne deze daling, zijn en is een lid van Korter, Morton (PA). Zij las de poging die zij heeft voorgelegd om haar titel te winnen en ook een gedicht gereciteerd dat zij had geschreven.
De overeenkomst beëindigde met een picknick bij het lokale Park Elmwood. De gastheerkerk roosterde hotdogs, hamburgers en worsten - met alle garnituur. Een grote klap met de kinderen was het Ijs van het Water van Rita. Naast het grote voedsel, was er overvloed van activiteiten, met inbegrip van tennis, volleyball; hoeven, sprong-kabel en hula-hoepel - en de kinderen namen volledig voordeel van het speelplaatsmateriaal bij het park. Het mooie weer was de perfecte achtergrond voor deze overeenkomst die Oudere Lett zo correct zoals zijnd „van de haak.“ had opgesloten

Geschreven door: Spears van Angelena
De Verslaggever van het District van het Zuiden van Philadelphia
Lid - Bethel, het Lezen
Telefoon 610-678-0108
Cel: 1-484-651-5968

7. DE HOEK VAN DE KAPELAANS; Het VAREN IN de Golf van Mexico

De Nota van het dagboek voor 24 Juli 2005

Wij maakten definitief onze manier voorbij het onweer en verleden Belangrijkste Westen, Florida in de Golf van Mexico. De wateren in de golf op dit ogenblik van jaarwaaier tussen 85-88 graden, die zeer warm en comfortabel is. Voor de oppervlakte, is hun kleur een diep, azuurblauw blauw dat een briljante fonkeling zoals een saffier in direct zonlicht heeft. Het is ook glashelder; van de voorzijde van het schip, kan neer door het water turen en de bleke, rode bol van de boog van het schip zien, die zowat zestig tot tachtig voeten onder de waterlijn uitbreidt.

Medische Noodsituatie!

Het volledige schip leidde een opleidingsoefening toen plotseling een medische noodsituatie over 1MC (de intercom van het Schip) werd geroepen. Eerst, dacht ik dat het slechts een deel van de boor was maar toen zij het medische team van het schip verzochten om de Intensieve ruimte van de Zorg voor een daadwerkelijk slachtoffer voor te bereiden, wist ik dat iemand zeer slecht werd gekwetst. Aangezien het bleek, was er een zeeman die kritisch door wat zware machines vijf dekken neer, bijna bij de bodem van het schip werd verwond. Het was onpraktisch om hem zo te bewegen al manier tot het medische dek voor behandeling de corpsman artsen en het ziekenhuis daar behandeld juist hem. Jammer genoeg, waren zijn verwondingen zo diepgaand dat hij niet kon worden gereanimeerd. Hij werd uitgesproken kort na 2 p.m. Oostelijke StandaardTijd dood.

Hij was negentien jaar oud. Maar de meeste zeelieden zijn over die tijd wanneer zij sterven; of per toeval of in gevecht, sterven zij normaal jong en snel. De Strijdkrachten zijn inherent gevaarlijk, iets die elk lid van onze all-volunteer kracht begrijpt. De dood van deze zeeman, niettemin, verliet nog het grootste deel van de bemanning in een staat van schok en zorg, in het bijzonder zij die in zijn het werkafdeling waren. Het was een diep droevig ogenblikschip aan boord.

Debriefing van de Spanning van het kritieke Incident (CISD)

CISD is een spanningsbeheersinstrument dat door de Marine wordt gebruikt om zeelieden te helpen die in een traumatische gebeurtenis zijn geïmpliceerd om hen te helpen aan latere affects het hoofd bieden. Het begint met het gestructureerde, individuele delen door groepsleden. Elk lid wordt gevraagd om aan deze vraag te antwoorden: „Welk deel ik in het trauma/gebeurtenisongeval?“ speelde Één voor één, strikt deelt elke deelnemer, wat hij of zij tijdens de gebeurtenis deed, die voor de druk van ingehouden emoties toestaat langzaam te zakken. Zodra elke deelnemer de kans heeft gehad te delen, dan wordt hij of zij gevraagd, „hoe u?“ op dit ogenblik voelt De antwoorden kunnen zich van droevig tot boos uitstrekken, gekwetst aan numb en zelfs hulpeloos. Wat wij ontdekten is dat de meeste zeelieden de tijd vergden om hun ervaring in het ongeval en hun gevoel over de dood te delen. De katholieke kapelaan, die ook genoemd geworden „Vader Mike is,“ hield debriefing met de zeelieden en het medische personeel die bij de scène van het ongeval onmiddellijk aanwezig waren. De ondervraging leidde ik bestaan uit leden van de het werkafdeling van de overleden zeelieden.

De Verering van de zondag

Alle vereringsdiensten worden geleid in chapel van het schip, die een comfortabele plaatsingscapaciteit van veertig mensen heeft. Nu, realiseer ik dat het aantal klein kan schijnen maar u moet in mening houden dat dit schip als oorlogsschip van de Marine en niet kerk werd gebouwd. Het is primair ontwerp en de functie is overal tot steun van militaire acties in de wereld. Het moet 3.000 personeel huisvesten, de het aanleggen gebieden, het voedsel, de brandstof, en het materiaal opslaan om dat aantal evenals talrijke vliegtuigen met hun respectieve onderhoudsruimten te steunen.

Een andere uitdaging leidt ministerie naar „missen“ van de kerk demografisch van mensen, die enige mannen en vrouwen tussen de leeftijden van achttien vijfentwintig jaar oud is. Ongeveer 75% van de bemanning valt in deze leeftijdsgroep en zij worden aangetrokken naar echte aanwezigheid die tot authentieke verhouding leidt, die in verplichting aan Lord culmineert. Eenvoudig gezet, willen zij het weten/zien/ervaren dat uw geloof, gedrag en geloof en voor echt overeenstemmend zijn. Dan zullen zij, openstellen aan wat verbinden u, predikt en onderwijst, wat, door de gunst van de God, hen in een besparingsverhouding met Jesus zal leiden. Dit paradigma snijdt tegen traditionele, die voorstelt, „komt aan kerk en verering.“ Het is bijna alsof zij slechts zullen antwoorden als de kerk eerst aan hen komt; d.w.z. het „Woord werd vlees en bleef stilstaan onder ons“ (John 1:14).

Prijs Lord! Mijn allereerste vereringsdienst aan boord van schip ging zeer goed. Negenentwintig mensen kwamen aan chapel aan voor de dienst. Van dat aantal, zullen wij een actieve kernbeurs van believers willen bouwen.

Het Bezoek van de haven: Ingleside, Texas

Wij waren enkel over de reis van een dag vanaf ons eerste havenbezoek in Ingleside, TX. Het zou zijn wat als werkende haven gekend is. Namelijk zou er kansen voor vrijheid zijn maar het primaire doel van het bezoek zou de op-lading van materiaal, uitrusting, vliegtuigen en personeel zijn. Tijdens onze laatste avond op zee, bood ik het volgende gebed aan:

In-haven Ingleside

Bid

Verfijnde God, willen wij u vanavond voor het brengen van ons aan brink van ons havenbezoek in Ingleside , TX danken. Hoewel Ingleside een werkende haven zal zijn, hebt u onze tijd daar die met kansen voor recreatie en vrije tijd moet worden bestrooid toegestaan.

Wij willen u voor de totale teaminspanning van dat danken het uit de bemanning nam die heeft bijgedragen tot het zijn tot zover langs de reis. Dank u voor het werk en let zich Bevindt tijdens de Verrichtingen van de Vlucht, in de Voorwaartse en Achterdekse Zalen van de Motor, op de Brug, de Systemen van het Gevecht; in de Tijdschriften van de Munitie, knoei Dekken en Wardroom: allen door het schip.

Dank u voor onze Kapitein, voor de wijsheid en de gunst die u op haar hebt geplaatst. Blijf haar met adviseurs omringen die haar oordeel zullen versterken aangezien zij de spanning tussen de zegen en de last van bevel in evenwicht brengt.

O Lord, bidden wij voor uw genade terwijl in-haven Ingleside. Help veilig en slim ons te zijn, gevend voor elkaars welzijn zoals shipmates altijd.

In uw Sterke Naam die wij, Amen hebben gebeden.

Volgende Ingang: Nieuws van Ingleside, Texas

8. WILBERFORCE DE UNIVERSITAIRE VERENIGING VAN DE OUDSTUDENTEN VAN HET HOOFDSTUK VAN BALTIMORE:

Baltimore, Maryland- het Grotere Hoofdstuk van Baltimore, de Universitaire Vereniging van Oudstudenten Wilberforce hield zijn Jaarlijks Groen en Gouden Ontbijt bij de Traiteurs van het Forum, 4210 SleutelbloemWeg, Baltimore, Maryland op Zaterdag, 7 Mei, 2005.

De gasten werden behandeld aan een pre-ontbijt van geassorteerd vruchten, ongezuurde broodjes, en gebakje aangezien zij Ballroom ingingen. Het ontbijt was heerlijk aangezien slechts de Traiteurs van het Forum kunnen dienen. De meester van Ceremonies voor het Ontbijt was M. Raymond V. Haysbert, SR., '48. M. Haysbert werd geïntroduceerd door J. Wayman Henry, Jr., `62.


Het thema van het Programma dit jaar „groeide met Verwachting en Voortreffelijkheid.“ In afwachting van de viering van Universiteit Wilberforce diehonderd vijftig jaar oprichten, werd onze nadruk gelegd op onze erfenis en trotse traditie, die dit jaar door M. George K. David, III, Klasse van 1943 werd voorgesteld. Het aanbieden van de Groeten was Lt. Col. (root) het Bemannen van Monroe, Klasse van 1953, en de Voorzitter van het Grotere Hoofdstuk van Baltimore. Het Reverend Juretha joyner-Meisje, Klasse van 1988, gaf de Aanroeping/Zegen. M. Jonathon Scott, de Ambtenaar van het Beheer van de Inschrijving van Universiteit Wilberforce stelde het publiek met de Staat van de Universiteit voor. Drie significante punten werden naar voren gebracht. (1) de Universiteit, die meer dan $3,000.000 in schuld in 2000 had, werkte nu in de zwarte, met een surplus; (2) er is geen verhoging van studentenonderwijs kost de laatste drie jaar geweest. (3) Het accrediterende lichaam, de Centrale Vereniging van het Noorden, tijdens zijn de lentebezoek, gaf gloeiende rapporten over Universiteit Wilberforce. Dr. Floyd H. Flake doet een opmerkelijk werk als Voorzitter van de Universiteit.

Een eminente lokale kunstenaar, Mej. Mia Miatas, gaf muziek terug.

De presentatie van Toekenning

Mej. Antonia stelde Daniel Alexander Payne Award aan Reverend Howard C. Wright, Pastor van voor de Kerk van de Gunst A.M.E., Catonsville, MarylandWerkman, „73; De communautaire Toekenning van de Dienst werd voorgesteld aan M. Jesse J. Shanks, SR., een Harford Provincie, de activist van Maryland door Mevr. Barbara Shingler; en de Onrealistische Toekenning aan M. David I. Owens, Bus bij St. Francis Academy, Baltimore, Maryland, Hoofd van de Metropolitaanse Academie van het Tennis van Baltimore door Mevr. Carla Hopkins. “ 88.

De hoogtepunten van het Ontbijt waren de verklaring van twee huidige studenten, die nu tweedejaarsstudenten bij de Universiteit zijn die potentiële studenten en ouders van hun het eerste jaarervaringen op de campus vertelde. Het was alle-positief en zij wezen erop dat zij niet konden wachten naar Campus in Augustus teruggaan om met hun tweede jaar te beginnen. Zij waren M. Matthew Shepherd en M. Brandon Holmes, beide leden van de Kerk van de Gunst A.M.E., Catonsville, Maryland.

Mevr. Ruth Manning '53 beheerde de Prijzen van de Deur en het bleek dat iedereen een winnaar was.

Uit stad omvatten de gasten Mevr. Ruby Smith Marshall '61 en haar echtgenoot, M. Oliver Smith van het Hoofdstuk Zuid- van Jersey, Oudstudenten Wilberforce.

De voorzitter voor het Ontbijt was Mevr. Carlene Curry-Henry '61 wie de verdedigers en Honorees dankte en hun steun voor Wilberforce Universitaire en toekomstige liefdadigheidsinstellingsactiviteiten verzocht.

Voorgelegd door J. Wayman Henry, Jr.
Datum: 16 juni, de Telefoon van 2005: (410) 467-1352

9. DE CONFERENTIE VAN BALTIMORE LEGT ORGANISATIE

Baltimore, Maryland - Cambridge, Maryland was de plaats voor de Conferentie van Baltimore legt de Terugtocht van de Organisatie. Dit vond tijdens het weekend van 13-14 Mei, 2005 plaats. De Kerk van Bethel A.M.E., Cambridge, Maryland dat als gastheer wordt gediend. De terugtocht was onder de richting van de Directeur van de Conferentie van legt Activiteiten, Zuster Erica McClammy, Esquire. De terugtocht begon op Vrijdag, 13 Mei, 2005 met Registratie. Het werd gevolgd door Toewijding, het onthaal en het overzicht van de weekendactiviteiten. Het doel van de eerste van BCLO legt Instituut en de Terugtocht moet een cursus van actie voor BCLO voor het jaar van de Conferentie van 2005-2006 voorbereiden, leggen het verstrekken van informatie en de opleiding aan lokale leken in zich het ontwikkelen en het handhaven van efficiënte lokaal organisaties. Het merkt misschien op dat 10% van attendees aan de Terugtocht met het enige doel om te begrijpen hoe te om lokaal te vormen legt organisatie kwam aangezien zij uit kerken kwamen die geen georganiseerd lichaam hadden. DOLA McClammy besprak de Waarden van de Kern van de Lay Organisatie en machtigend feiten over de Conferentie van Baltimore leg Organisatie.

De middag bestond uit de te omvatten zittingen van de Doorbraak:
- De aanvang van een Lay Organisatie in uw Kerk
- De succesvolle Strategieën van de Rekrutering en van het Behoud
- De Voorschriften die van de conferentie de Voorzitters samenkomen
- Het voorbereiden van de Jonge Directeuren van Volwassenen
- Kerk en Communautaire Rijkdom door Economische Ontwikkeling
- Sociale Actie voor de Leken
- Gezondheid en Wellness
- Weggaand het Woord (efficiënte public relationsstrategieën)

Na de Zittingen van de Middag, legt de Kerk van Bethel A.M.E. Organisatie voorzag attendees van de Terugtocht aan een oud Diner van de manier Oostelijk Kust van alle garnituur. De gezondheid en het Comité Wellness stelden een film op het op dieet zijn en gezondheidszorg na het diner voor, dat zeer informatief was.

Dag 2, Zaterdag, 14 Mei, 2005 begon met een Continentaal Ontbijt en Toewijding die door onze Kapelaan, Zuster Carolyn Hayman wordt geleid. Wij werden verwelkomd in de Stad van Cambridge door één van de drie Afrikaanse Amerikaanse Commissarissen van de Stad, Honorable LaShon M. Brooks, die een lid van de Lay Organisatie van de Kerk van Bethel A.M.E., Cambridge , Maryland is. Commissaris Brooks gaf attendees een korte geschiedenis van de Stad, zijn problemen, zijn successen en smeekte ons af aan onze steden, gemeenten en dorpen teruggaan „Zaden voorbij de Muren van onze Kerken“ zaaien en in onze diverse gemeenschappen te werken. Facilitators en de Verslaggevers legden workshopRapporten aan het lichaam voor. Alle rapporten werden enthousiast ontvangen. De zuster McClammy stelde de Voorzitter van de Gastheer, M. George LeCompte voor opmerkingen voor en hij stelde zijn pastor, Toer Alan Gould voor die de conferentie voor komst aan Cambridge voor deze Terugtocht prijste. Hij kondigde aan dat Bethel, Cambridge, Maryland de gastheer aan de 190ste Zitting van de Historische Jaarlijkse Conferentie van Baltimore in de lente van, 2006 zal zijn. De zuster McClammy stelde de Voorzitter van de Conferentie van Baltimore voor legt Organisatie, Brother J. Wayman Henry, Jr. President Henry dankte en de voorzitter van deze Terugtocht gelukwenste, leggen de Zuster McClammy en haar commissie, de Voorzitter van Lokaal voor logistieke steun, facilitators en hun verslaggevers en alle attendees hij erop wees dat hij de aanbevelingen terug naar de Uitvoerende Raad voor actie zou nemen en op zich de publicatie en de verspreiding van ons Plan zou verheugen. McClammy verzochte evaluaties DOLA en samenvatting. De terugtocht beëindigde met een lied, gebed en Lay Benediction. Wij zijn dankbaar aan de voortdurende steun van onze Bischop, Rechts. Toer Adam J. Richardson, onze Voorzittende Oudsten, Toer Earle M. Brooks en Toer Ernest Montague, en onze Voorzitter, J. Wayman Henry, Jr.

Contactpersoon: Jacqueline Thomas
Waarnemende Directeur, Public relations, BCLO
410-744-5512

10. DE HOEK VAN DE UNIVERSITEIT: DE „KENNIS IS MACHT“:

Het hieronder toegevoegde bericht was geleverde Broer Craig Robinson bij het Evangelie Fest van de Maatschappij van de Jaarlijkse van de Conferentie van Missouri Vrouwen van de Tak Missionary. Het evangelie Fest is een mobiliserings van geldengebeurtenis voor de Beurs Dykes/Frederick die een beurs die door de missionarissen wordt verstrekt is

Het is duidelijk met belangrijke vorderingen in de maatschappij geworden dat het voor om zich omhoog op een dragergebied moeilijk wordt te bewegen als zij geen universiteitsgraad houden. De toegevoegde aansporing is gever aan mensen die postbaccalaureaatsgraden door salarisbevordering in een bedrijf op te heffen ontvangen. Voor deze redenen en vele anderen, is het essentieel dat iedereen nadenkt bijwonend universiteit. Maar Broer Craig wat over de hoge kosten van een universiteitsonderwijs. Ik ben blij u vroeg. Ja wordt de Universiteit zeer duur maar liet niet dat levensonderhoud u van het krijgen van een universiteitsonderwijs. Er zijn organisaties zoals de van de conferentie Brach van Missouri Missionary Maatschappij van de Vrouwen die Beurzen verstrekken zodat wij ons kunnen veroorloven om naar universiteit te gaan. Ik ben één dergelijke ontvanger van de Beurs van Expo van de Universiteit van Missouri Zwarte, die een andere organisatie die door W.M.S. wordt geleid is. Die gelden maakten het een weinig gemakkelijker om voor Universiteit te betalen. Er zijn zo veel die de Universiteit moet aanbieden. De universiteit zal u met kennis uitrusten die u in de echte wereld kan vervoeren. Om één van de favoriete citaten van Mevr. te citeren Joyce Wade's, de „kennis is bevoegdheid“.

De kennis is macht bij universiteit aangezien wij om bestuderen te tonen untoGod als arbeiders onbeschaamde verdienende graden en diploma's goedkeurde. Maar de kennis is ook belangrijk in het Leven. De bijbel verklaart in Hosea 4:6 (NIV) „mijn mensen worden vernietigd van gebrek aan kennis „. Er zijn sommige dingen die wij moeten weten in Universiteit voor die van u te overleven die in universiteit zijn spoedig te zijn daar, bij u basisscholen, thuis en in de wereld in het algemeen zijn zodat wij kunnen overleven. Ik heb drie dingen dan ik door zal zijn.

1. Ken me. - Weet wat u tik maakt. Van van wat u houdt en wat u niet houdt. Geen uw grenzen onderzoeken zich om te zien hoe ver u in bepaalde situaties zult gaan. Waarom moet ik kennen? Ik ben Blij u vroeg. U krijgt om te kennen zodat geen lichaam anders u kan vertellen die u bent. In mijn eerstejaarsstudentenjaar bij Universiteit Morehouse verschillend mensen geprobeerd t me die ik was maar ik vertelt kende mijn zelf en keurde wat niet goed zij over me moesten zeggen omdat het lager was dat wat ik werkelijk am. Bij het weten van ook wie u bent weet „het waarvan u.“ bent U behoort tot Jesus-Christus. U bent een waardevol kind van God. Wij werden gekocht aan een hoge prijs die kosten Jesus zijn leven. Vergeet u dat niet? Wanneer de vraag u uit uw naam of verkeerd geïnterpreteerd wie u bent. U zegt, „excuseer me, kent u mijn waarde niet; Ik ben het Kind van de God.“

2. Weet wie uw vriend Elke één glimlachend in uw gezicht is en dapping u omhoog uw vriend bent. Één of andere mensen zijn tot geen goed. Er is zulk een ding als schuld door vereniging. Hun knoei zou kunnen weg op u springen en u beëindigt omhoog krijgend in probleem. Bekijk rond wie rond u hangt en ziet of is die vriendschap nuttig of gevaarlijk aan uw gezondheid. Herinner wat Paul aan Corinthians „Slecht Bedrijf zegt bederft goed karakter“.

3. Tot slot vooral ervoor zorgen deze dingen u krijgt om de man te kennen die al macht heeft. Bevoegdheid om blinde ogen, bevoegdheid te openen om het lopen in verlamde voeten te zetten, bevoegdheid om muziek in dove oren, en schreeuwen van vreugde in stodde monden te zetten. Krijg om de man te kennen die voorbij alles kijken die wij aan displeaseGod hebben gedaan en de bovengenoemde Vader hen vergeeft want zij niet weten wat zij doen. Krijg om de man te kennen die van dood schudde, onze zielen bewaarde en met al macht in zijn handen terugkwam. Wanneer u Jesus kent, wordt uw kennis echte macht. Wanneer u het weet, uw Redeemer leven, zult u geloven wat hij zegt en u macht zult ontvangen wanneer de geest op u komt. En, u zult getuigen, en u zult langskomen, en u zult in de naam van Jesus slagen.

Bij het sluiten luister aan de woorden van Jesus aangezien hij t de kinderen van Israël in het evangelie van John 8:32 „spreekt als u aan het mijn onderwijs (houd van Lord u God, en houd van u buur aangezien uw zelf) dan u bent werkelijk mijn discipel houdt. Dan zult u de waarheid (echte kennis) kennen en de waarheid zal u“ vrijgeven.

De Nota van de redacteur: De broer Craig is een toenemende tweedejaarsstudent bij Universiteit Morehouse in Atlanta, Georgië.

11. HET DERTIENDE BISSCHOPPELIJKE DISTRICT ONTVANGT KUDOS VOOR ZIJN CONGRES VAN DE JEUGD:

Nogmaals, zou ik het feit dat willen herhalen dit Christelijke Congres van het Onderwijs veruit één van de beste Congressen die wij in een lange tijd hebben ervaren was. De jeugd komt nog tot me en vraagt me of kunnen zij die CD krijgen die wij voor de „Hop Holla van de Heup,“ evenals enkele preken hebben gehad die werden geleverd. De jonge mensen van het District hebben de jeugd georiënteerde gebeurtenissen en om sociale gebeurtenissen gevraagd die voor hen, elke nacht in het programma worden gepland, en dit was de eerste keer dat hun verzoeken ten uitvoer zijn gelegd.

Ik geloof dat dit een draaiend punt was, niet alleen ons district, maar voor de Kerk AME eveneens, omdat wij veel van onze jeugd aan kerken verliezen die zich op de jeugdbehoeften richten. Ik had jonge mensen die met me haring over hoe opgewekt zij over het Congres van het Onderwijs en van het Ministerie waren. Ik verheug me zo op het Congres van volgend jaar en hoop het nog beter zal zijn.

Montez A. Bell
De Voorzitter van de Technologie van Connectional
AME YPD
http://www.ameypd.com

12. De DISCIPELEN VAN CHRISTUS VERKIEZEN SHARON E. WATKINS AS ALGEMENE MINISTER EN VOORZITTER - 26 JULI, 2005:

Voor directe versie van http://www.disciples.org/GA05/watkinsrelease.htm

PORTLAND, OREGON (de Dienst van het Nieuws van Discipelen) - 26 Juli, 2005 - highpoint in de werkzaamheden van de Algemene Vergadering van 2005 kwam voor toen Sharon E. Watkins Algemene Minister en Voorzitter van de Christelijke Kerk (Discipelen van Christus) werd verkozen.

Na een resounding bevestigende die aan het platform amid cheers en applaus wordt gelopen en een bovengenoemde stem, Watkins, 51, „wij zijn een kerk de waarvan tijd is gekomen. Wij hebben zodat te delen veel, en wij moeten gewaagd en moedig zijn in het delen van ons verhaal.“

Watkins wordt de zevende algemene minister en de voorzitter van de 750.000 lidbenaming, en de eerste vrouw om de Christelijke Kerk (de Discipelen van Christus.) te leiden Zij slaagt Wm. Chris Hobgood zal en uit de algemene bureaus van de benaming in Indianapolis , Ind. dienen.

„Is niet vandaag over me,“ bovengenoemde Watkins, richtend de meer dan 3.000 vertegenwoordigers in de plenaire zitting nadat zij werd verkozen. „Het is over wij allemaal die zich samen en bij God aansluiten laten met ons en door ons werken… zodat wij de liefde van de God met anderen kunnen uiteindelijk delen.“

Watkins heeft als Hogere Minister van de Christelijke Kerk van Discipelen in Bartlesville , Oklahoma in de afgelopen acht jaar gediend. De verordende minister zei zij haar ervaring gelooft en de hartstocht voor het werk van lokale congregaties een positieve invloed in haar rol als Algemene Minister en Voorzitter zal hebben. Zij omhelste ook de groeiende diversiteit van de kerk en merkte op dat het tot de sterkte van de benaming bijdroeg.

De „god roept ons om een nieuw lied te zingen,“ zij zei. „Zullen wij soms verschillende nota's zingen, en soms zal er onenigheid zijn, maar wanneer wij allen samen mengen zullen wij worden gezegend en de God zal worden verheerlijkt.“

Bij het aankondigen van Watkins aan de Algemene Vergadering, licht LaTaunya Bynum, stoel van het bovengenoemde Comité van het Onderzoek, „Toer Dr. Sharon Watkins de gelovige leiding toe die wij hebben gestreefd naar. Zij is nadenkend, zacht en duidelijk in haar overtuigingen. Zij modelleert voor ons gelovige leiding.“

De „acties van de Assemblage bevestigen vandaag het werk van het Comité van het Onderzoek en tonen aan dat de Geest van Lord op ons,“ bovengenoemde Charisse Gillett, Moderator van de kerk is.

Watkins zal formeel geïnstalleerde worden Woensdag avond tijdens de sluitende de vereringsdiensten van de Algemene Vergadering op het Centrum van de Overeenkomst van Oregon.
Watkins houdt een arts van ministeriegraad van Theologische Seminary Phillips, meester van goddelijkheid van de School van de Goddelijkheid Yale, en bachelor de graad in het Frans en economie van de Universiteit van de Butler.

Zij is gehuwd aan Richard (Rick) H. Lowery, Professor van Oud Testament bij Theologische Seminary Phillips. Zij hebben twee kinderen, Bethany en Christopher.

13. HET BERICHT VAN DE ROUW:

Dienst van Homegoing voor Mevr. Bessie Williams werd gehouden op Woensdag, 27 Juli, 2005, bij Wrights Chapel AME Kerk in Memphis, Tennessee. Mevr. Bessie Williams was de moeder van Reverend Irene Booker, Pastor van Mt. de Kerk van Pisgah AME in Memphis, Tennessee en Reverend Willie Williams, Pastor van Mt. Sinai AME Kerk in Arlington, Tennessee.

DE INFORMATIE VAN HET CONTACT:
Reverend Irene Booker
2167 de Straat van AlbanyMemphis, TN 38108
901-550-0359 (Telefoon)

Reverend Willie Williams
215 Oakwood
Arlington, TN 38002

Gelieve te herinneren de familie in uw gebeden.

14. DE AANKONDIGINGEN VAN DE ROUW VERSTREKT DOOR:

Bischop Carolyn Tyler Guidry, Stoel
De Commissie op het Sociale Centrum van de Informatie van de Familie van de Geestelijkheid van de Actie

Mevr. Ora L. Easley - Beheerder E-mail: Amespouses1@aol.com
(Het Contactvan Nashville , Tennessee) Telefoon: (615) Fax 837-9736: (615) 833-3781
(Het Contactvan Memphis , Tennessee) (901) 578-4554 (Telefoon & Fax)

Gelieve te herinneren deze families in uw gebeden.

15. DEELNEMING AAN BEREAVED VAN HET CHRISTELIJKE REGISTREERTOESTEL:

De stoel van de Commissie op Publicaties, Juiste Reverend Gregory G.M. Ingram; de uitgever, Reverend Dr. Johnny Barbour en de Redacteur van het Christelijke Registreertoestel, Reverend Dr. Calvin H. Sydnor III bieden onze deelneming en gebeden aan zij aan die gehouden van degenen hebben verloren. Wij bidden dat de vrede van Christus met u tijdens dit keer van uw rouw zal zijn.