10/14/2005

DE CHRISTELIJKE ONLINE NEDERLANDSE UITGAVE VAN HET REGISTREERTOESTEL (10/14/05)

Bishop Gregory G.M. Ingram - Stoel, de Commissie op Publicaties
Reverend Dr. Johnny Barbour, Jr., Uitgever
Reverend Dr.Calvin H. Sydnor III, Redacteur


1. REDACTIE COMMENTAREN:

-De Politie van New Orleans zou moeten hebben van schande blozen

Deze week ontwierp media beelden van de een andere zwarte mens die door witte politieambtenaren wordt geslagen. Vertel me, waarom het, altijd witte politieambtenaren sla een zwarte mens? Ik kan niet aan het zien van beelden van witte of zwarte politieambtenaren herinneren die een witte mens slaan. Er zijn iets verkeerd met dit beeld; van zwarte mensen die door witte politieambtenaren en zelden, indien ooit, beelden van een witte mens worden geslagen die door witte of zwarte politieambtenaren wordt geslagen; het is racisme.

Die Politie van New Orleans zou moeten hebben van schande blozen omdat het twee young-looking politieambtenaren nam om 64 éénjarigen zwarte teruggetrokken leraar te bevatten. Wow!

Die politieambtenaren zouden, niet alleen voor wat moeten worden in brand gestoken zij aan teruggetrokken leraar Robert Davis deden maar ook omdat zij duidelijk niet in enig soort fysieke vorm zijn. Zij waren fysisch ongeschikt en geestelijk. Zij worstelden en worstelden metDavis en ik kon hun zware ademhaling horen aangezien ik op de beelden op de televisie lette en zelfs wanneer ik rekeningen in de krant las. Ik was uit adem voor hen. Als ik die politieambtenaren en hun supervisors was, zou ik hebben, minstens „bloos van schande“ voor de schande die zij op de Afdeling van de Politie van New Orleans hebben gebracht. Hun acties zijn ook indicatief van een gebrek aan politie opleiding. Als ik één van beide één van de politieambtenaren was, zou ik beschaamd zijn dat het twee van ons nam, gesteund door een politieambtenaar op een paard, om een 64 éénjarigengepensioneerde te onderwerpen. Zij hebben hun het opscheppen rechten verloren.

En, de advocaat voor politie riepen de ambtenaren en zijn illogic defensie naar mijn mening de verklaring die ik heb gehoord ben die veronderstel een grap te zijn, „99% van advocaten geven de rest een slechte naam.“ Na het horen van die advocaat, is het gemakkelijk om de proliferatie van advocaatgrappen te begrijpen. Die advocaat is geen één van 1%!


I blind om te denken dat een jonge zwarte mens in buitengewone fysieke voorwaarde aan dood door de politieambtenaren zou ontsproten zijn - ik ben zeker van het!

De schandalen nemen het Voorzitterschap van de Struik over

Het voorzitterschap van de Struik wordt door schandalen verbruikt die de hoogste leiding in de Republikeinse Partij en die dichtst impliceren aan de Voorzitter. En, die schandalen zijn slechts de die openbaar zijn gemaakt. Ik zou wedden dat er anderen zijn die nog niet zijn blootgesteld. Leidt de Leider van het Witte Huis van de afgevaardigde van Personeel Karl Rove de lijst van twijfelachtige persoonlijkheden dicht bij de Voorzitter.

Het slechte gedrag dicht bij het Witte Huis maakt me zo van de besluiten verdachter die om naar oorlog in Irak werden genomente gaan en bedroeft me van het verlies van het leven van onze jonge militaire leden inIrak enAfghanistan. Misbehavior is gewoonlijk geen éénmalige gebeurtenis; wordt gevangen. De schandalen kijken als een patroon aan me.

- De stadia van de Voorzitter een foto-op van militairen

De bevelhebber-in-Leider zet foto-op met uitgelezen militairen op prepped met vragen dat zij zouden kunnen worden gevraagd. De Washington Post rapporteerde in de uitgave van vandaag dat de militairen alvorens op de levende uitzending te gaan werden gerepeteerd. Gee whiz, liet de militairen doen welke militairen beste doen en hen niet met phony persconferenties belemmeren.

Ik geef wat niet de militairen zeggen, slecht gaat de oorlog en onze jonge mannen en vrouwen moeten naar huis terugkomen. Wij moeten doen wat het neemt om achter hen naar huis te brengen. Één meer gedood of verminkte militair is teveel. De struik zegt, „wij kregen een strategie, en het is een duidelijke strategie.“ Naar mijn mening, is hij verkeerd, hebben wij geen duidelijke strategie en als u geen duidelijke strategie hebt, hebt u geen strategie.

Er zijn het oude zeggen in militair, „wanneer u zich vindt gravend in een gat, ophoudt gravend.“ Amerika moet „ophouden gravend het gat“ inIrak; en, inAfghanistan, ook.

Ik werd aangemoedigd door één ding, en dat is dat geen Zwarte Amerikanen om aan charade werden geselecteerd deel te nemen.

- Miljoenen Meer morgen gehouden Herdenking van de Beweging

Miljoenen Meer Beweging, die de 10de verjaardag van de Miljoen Man Maart merkt, zullen zich in Washington, DC dat morgen (Zaterdag, Oktober 15, 2005) in 5:30 a.m. en in de middag met een adres beëindigt door Minister Louis Farrakhan en andere leiders begint verzamelen. Ik ben zeker dat het op c-Spanwijdte zal worden getoond.
2. BRIEF VAN REVEREND DIONISIO MAZUZE VAN HET ACHTTIENDE BISSCHOPPELIJKE DISTRICT:

Mijn broer en zusters in Christus

Wij zijn zo dankbaar aan God die ons de enige kans bood om prachtige en lieve mensen als u te ontmoeten en te kennen.

Onze familie ziet het proberen van tijden onder ogen. Wij ervoeren het hebben van een houdende van papa in ons leven en zijn dood maakte onze harten droevig. Wij hebben dergelijke diepe pijn ervaren omdat precies op de dag die mijn vader overleed, wij mijn oom, het enige levende lid van de familie van mijn moeder 30 dagen voorafgaand aan de dood van onze vader verloren. Het was niet gemakkelijk voor me ziet mijn moeder zo spoedig na het verliezen van haar oom grieve.

Maar in dit alles zijn wij god zij dank want hij ons troostte en Zijn mensen stuurde om ons te maken begrijpen, „… aan elk ding daar een seizoen, en een tijd aan elk doel onder de hemel (Eccles. 3:1). Wij god zij dank voor de mensen die predikten en woorden van comfort en voor zij spraken die met ons, en voor ons baden.

Ja, is de papa gegaan. Wij prijzen God omdat wij begrijpen nu dat onze papa een mens met opdracht was en zijn leven hier niet vergeefs was. Ongeveer 2005 jaar geleden gaf de God een opdracht aan Joseph, van wie opdracht het een aardse vader voor onze Lord en Savior, Jesus was te zijn, en hem waarden te onderwijzen; om hem te onderwijzen om anderen te eerbiedigen. Zo, was het met mijn vader, plaatste de God mijn vader in deze wereld om iets te doen, en hij. De god wilde mijn vader een naam, een erfenis, een geschiedenis aan vijf jongens en twee meisjes voorbereiden, geven. De god gaf hem een zeer belangrijke opdracht om me voor te bereiden om pastor (alleluia) te zijn, en zijn kinderen toegewijde beheerders voor te bereiden. De god stuurde mijn vader om ons eerlijkheid, integriteit en de juiste manieren te onderwijzen te leven en van mensdom te houden.

En, ik ben zeker dat de God begreep dat mijn papa zijn opdracht door bevestiging op de laatste jaarlijkse conferentie voltooide. Ik ben Rondtrekkende Ouder en een God riep mijn vader om te rusten.

Wij danken Toer Rosa Chilaule, het Voorzitten Oudere Machaieie, Broer Patmossi Macamo, Toer Pedro Muhate en Jaime Muhate voor hun aanwezigheid. De glorie is aan God voor Bischop Sarah Davis voor het verzoeken van het 18de Bisschoppelijke District om voor ons te bidden. Onze dank ook aan Reverend Dr.Calvin H. Sydnor III, Toer Salomon Nxumalo, Bro. Dan Leeba van 17de Bisschoppelijk District), Misser. Sherell Crawford en anderen voor hun troostende berichten en gebeden.

Onze familie zou ook iedereen willen wonderfully danken, vooral aan de mensen van Distrito DE Maputo en Voorzittende Oudere Vasco Tui voor het sturen van mensen naar comfort en ons helpen.

De God van mei zegent iedereen,

De familie Mazuze

3. EEN BELANGRIJK TERUGKOMEND BERICHT VAN DR. JEROME HARRIS VOOR PREACHERS DIE DOOR ORKAAN KATRINA WORDT BEÏNVLOED:

Dr. Jerome V. Harris, Uitvoerende Directeur heeft van het Ministerie AMEC van de Investering en de Verzekering van de Annuïteit met de verkopers van de annuïteiteninvestering, De Verzekeringsmaatschappij Symetra en American Express, geschikt om verzoeken om de annuïteitenterugtrekking van de „Ontbering“ op een BEVORDERDE basis voor die deelnemers te verwerken die door Orkaan Katrina worden beïnvloed.

Alle deelnemers die aan de Achtste (de Mississippien Louisiane)worden toegewezen, Negende (Alabama) en Elfde (Florida) Bisschoppelijke Districten zijn verkiesbaar voor de bevorderde terugtrekking van de ontberingsannuïteit. In een inspanning om meer directe financiële hulp aan personen op deze verwoeste gebieden te verlenen, kunnen de bevorderde betalingen nu worden verricht en worden ontvangen binnen zodra 24 uren, afhankelijk van de wijze van distributie, d.w.z. de Directe Overdracht van de Bank, de Post van de V.S., enz. Het normale terugtrekkingsproces vereist gewoonlijk ongeveer 3 - 4 weken, zodat onze worden pastors en hun families gegeven voor en, in dit keer van moeilijkheid, met de bevorderde regeling gegeven.

Deelnemers die aan dit proces wensen zouden te helpen het Ministerie AMEC van de Investering en de Verzekering van de Annuïteit direct bij (901) 527-2006 of e-mail moeten contacteren: amec_des@bellsouth.com

4. DE BISCHOP WILLIAMS HOUDT MARKT DE OVER DE GEHELE STAAT VAN DE GEZONDHEID AME:

Op Donderdag 6 Oktober 2005 werd een persconferentie om 12 u 's middags gehouden bij. Bishop Preston W. Williams II, voorzittende prelate van de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerken in Zuid-Carolina, samen met Gouverneur Mike Huckabee van Arkansas, Voorzitter van het de Vereniging van de Nationale Gouverneur, Teken Sanford van de Gouverneur van Zuid-Carolina en Raymond S. Greenburg, Voorzitter van de Medische Universiteit van Zuid-Carolina (MUSC), zette op het belang van gezondheid in het leven van alle Amerikanen uiteen. Hun opmerkingen werden gegeven bij de Markt Over de gehele staat van de Gezondheid AME, die bij de Kerkvan Emmanuel AME van de Moeder in Charleston, Zuid-Carolina werd gehouden

Als deel van Initiatief van Amerika van Huckabee van de Gouverneur het Gezonde, reist hij over het land, dat gouverneurs bezoekt om over opmerkelijke gezondheid en wellnessprogramma's in hun staten te leren. Zijn eerste bezoek was aanCharleston waar hij het Zevende Bisschoppelijke District van het gezondheid-e-van de Kerk AME AME- Programma als „beste praktijken“ model selecteerde. Het gezondheid-e-AME- Programma is overtreft project van het vennootschap van AME/MUSC, dat mensen aanmoedigt om gezonde levensstijlkeuzen te maken.

De vrije Markt van de Gezondheid werd AME van meer dan 20 cabines van gezondheidsberoeps samengesteld die informatie en vrije onderzoeken verstrekken voor hoge bloeddruk en van de bloedsuiker niveaus, de met hoog cholesterolgehalte, Bloedarmoede van de Cel van de Sikkel, voorstanderklier, borst en cervicale kanker, en HIV/AIDS. De bestelwagen van Kanker van MUSC, de tandbestelwagen en de bestelwagen van de Suiker van het Project waren ter plaatse om vrije onderzoeken en examens te verstrekken. De gouverneur Huckabee en de Gouverneur Sanford reisten de markt met leiders AME en MUSC en hoorden hoe het vennootschap gezondheid-e-AME in een modelprogramma evolueerde dat tientallen duizenden van ZuidenCarolinians elk jaar dient.

Mej. Phyllis Allen, de Directeur van de Voeding van het District AME Zevende, op voorwaarde dat de gezonde het koken demonstraties en Mej. Rosetta Swinton, de Directeur van de Gezondheid van het District, aanwezig waren om alle vragen met betrekking tot het gezondheid-e-AME- Programma te beantwoorden.
Het gezondheid-e-AME- Programma wordt opgesteld om volledigheid van mening, lichaam en geest te bevorderen. Zijn nadruk moet gezonde levensstijlen door het gezonde eten, regelmatige oefening en vroege ziekteonderzoek en preventie aanmoedigen.

Gezond Amerika: Wellness waar wij leven, werkt en leert is een nieuw initiatief om nationale voorlichting over de dringende behoefte aan alle Amerikanen - kinderen, tieners, volwassenen en oudsten op te heffen - om het gezondere, actievere te leven leven. Het wordt ontworpen om de gouverneurs van de natie te helpen efficiënte programma's bepalen die zwaarlijvigheid verminderen, wellness verbeteren en fysieke activiteit bevorderen.

Voorgelegd door:
Benjamin Harrison, de Directeur van Public relationsZevende Bisschoppelijk District, Kerk AMETel. 803.935.0500 Cel 803.528.7104HarrisonAMEMedia@aol.com

5. INSPIRATIONAL OGENBLIK:

„Wat ook Uw Kruis is“Wat ook uw kruis is,Wat ook uw pijn is,Er zal altijd zonneschijn zijnNa de regen.Misschien kunt u struikelen,Misschien zelfs daling,Maar altijd klaar GodOm uw vraag te beantwoorden.Hij kent elke heartache,Ziet elke scheur,Een woord van Zijn lippenKan elke vrees kalmeren.Uw verdriet kan treuzelenDoor de nacht,Maar verdwijn plotselingBij het vroege licht van de dageraad.Savior wachtErgens hierboven,Om u Zijn gunst te gevenEn verzend u Zijn liefde.Wat ook uw kruis is,Wat ook uw pijn is,De god verzendt altijd regenbogenNa de regen.
--Onbekende auteur

Lees: Ontstaan 9:8 - 17

6. HET BERICHT VAN DE ROUW:

Wij delen met spijt het nieuws van het homegoing van de vader van Reverend Vernon C. Etson op Donderdag, 14 Oktober 2005. Reverend Etson is pastor vanSims Chapel AME Kerk, Stellenbosch, Zuid-Afrika, onder de jurisdictie van de Jaarlijkse Conferentie van de Kaap van het Vijftiende Bisschoppelijke District.

Verzend Deelneming naar:

ReverendVernon C. Etson
admin@watsoniaps.wcape.school.za

Gelieve te herinneren de familie in uw gebeden.

7. DE AANKONDIGINGEN VAN DE ROUW VERSTREKT DOOR:

Bischop Carolyn Tyler Guidry, Stoel
De Commissie ophet Sociale Centrum van de Informatie van de Familie van de Geestelijkheid van de Actie

Mevr. Ora L. Easley - Beheerder E-mail: Amespouses1@aol.com
(Het Contactvan Nashville, Tennessee) Telefoon: (615) Fax 837-9736: (615) 833-3781
(Het Contactvan Memphis, Tennessee) (901) 578-4554 (Telefoon & Fax)

Gelieve te herinneren deze families in uw gebeden.

7. DEELNEMING AAN BEREAVED VAN HET CHRISTELIJKE REGISTREERTOESTEL:

De stoel van de Commissie op Publicaties, Juiste Reverend Gregory G.M. Ingram; de uitgever, Reverend Dr. Johnny Barbour en de Redacteur van het Christelijke Registreertoestel, Reverend Dr.Calvin H. Sydnor III bieden onze deelneming en gebeden aan zij aan die gehouden van degenen hebben verloren. Wij bidden dat de vrede van Christus met u tijdens dit keer van uw rouw zal zijn