10/28/2005

DE CHRISTELIJKE ONLINE NEDERLANDSE UITGAVE VAN HET REGISTREERTOESTEL (10/28/05)

Bishop Gregory G.M. Ingram - Stoel, de Commissie op Publicaties
Reverend Dr. Johnny Barbour, Jr., Uitgever
Reverend Dr.Calvin H. Sydnor III, Redacteur

1. HET VIJFTIENDE BISSCHOPPELIJKE DISTRICT DRAAGT TOT HET FONDS VAN KATRINA VAN DE ORKAAN: BIJ

Bishop Samuel L. Green, SR., Oudsten van Sb van Ava van de Supervisor de Groene, Voorzittende, Pastors en de Lokale Congregaties van het 15de Bisschoppelijke District (Angola, Namibië, Queenstown, de Oostelijke Jaarlijkse Conferenties van de Kaap, van Kalahari en van de Kaap) heft Rand 73.000 op die $11,500.00 USD evenaart om het Fonds van de Hulp van Katrina van de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk te steunen.

De controle van een kassier werd gepost aan het bureauvan M. Richard Lewis' dat aan Dr. George Flowers moet door:sturen.

Als Bischop van de vijftiende, ben ik trots van het offer deze het geven en de houdende van leden van Afrikaanse Methodism hebben gemaakt, aangezien zij met de economische uitdagingen en de ongelijkheden binnen hun eigen landen worstelen. Wij zijn familie! Aan God ben de Glorie, voor de grote dingen die hij heeft gedaan.

Juiste Reverend Samuel L. Green
Voorzittende Prelate
Vijftiende Bisschoppelijk District


2. ALPHA- DE ORKAAN HEEFT DE STERFGEVALLEN VAN VIJFTIEN PERSONEN IN HAÏTIEN DE DOMINICAANSEREPUBLIEK VEROORZAAKT:

Alpha-, het 22ste genoemde onweer van het Atlantische seizoen, minstens 15 mensen in Haïti en de Dominicaanse Republiek heeft gedood alvorens hetzich te bewegen noorden in de Atlantische Oceaan en het verzwakken in een tropische depressie, autoriteiten Dinsdag zeiden.
Het onweer ook verlaten dozijn mensen die in de twee landen missen als mudslides en overlopende rivieren overstroomde straten en veegde huizen, volgens ambtenaren in beide naties weg.

Haitian hulpdiensten nog beoordeelden de schade van Alpha- en de doodstol konden toenemen, bovengenoemd civiele beschermingsagentschap belangrijkst Maria Alta Jean Baptiste. Zij zei 13 mensen nu bevestigde doden in de Caraïbischenatie waren.

3. HET NIEUWS ALARMEERT:

Rosa Park, een AME, die weigerde om haar buszetel aan een witte mens in Montgomeryop te geven, Alabama 50 jaar geleden, stak de vlam aan die het begin van de moderne burgerrechtenbeweging in werking stelde, kan geschiedenis als eerste vrouw opnieuw maken ooit om in eer in Rotunda Capitol te liggen. Wij wachten op woord bij het dat besluit en zullen post-it zodra wij het ontvangen.


4. IN GEHEUGEN EN EER VAN STEWARDESSROSA PARKEN

-Montgomery, Alabama dat bekijkt:

De parken zullen in staatsZaterdag en Zondag in Montgomery, Alabamabij St.Paul AME Kerk , bovengenoemde Karen Dumas, spokesperson voor de beheerders van Parken liggen. De parken waren van St.Paul als meisje lid geworden en een lid van de kerk geweest toen haar één handeling van uitdagendheid een burgerrevolutie vonkte.

St. Paul AME Kerk
Toer Joseph Rembert (Pastor Joe)
706 de Weg van Patton van het oosten
Montgomery, AL 36111 Telefoon: 334.286.8577 Fax: 334.286.8575

-Washington, DC
In een gebaar van eerbied herinnerend van die gereserveerd voor titanen van overheid, Rosa zal het lichaam van Parken in staat in rotunda van het Gedenkteken van Lincoln in Washington, D.C., Zondag van 6 p.m. aan middernacht en dan terugkeer aan Detroitvoor een andere het openbare bekijken en begrafenisdiensten liggen.

De eer spreekt aan de invloed van de stille naaister die de desegregatiebeweging door om haar zetel op Montgomery, Alate weigerenop te geven., bus in 1955 vonkte.

Nota: Informatie die uit het Nieuws van Detroit online wordt genomen

-Detroit, Michigan dat bekijkt:

Het lichaam van parken zal aan Detroitterugkeren waar haar lichaam in staat van 6 a.m. aan middernachtDinsdag in Charles H. Wright Museum van Afrikaanse Amerikaanse Geschiedenis zal liggen.

Charles H. Wright Museum van Afrikaanse Amerikaanse Geschiedenis
315 E. Warren Ave.
Detroit, Michigan 48201-1443Telefoon (313) 494-5800
Fax (313) 494-5855
- De Diensten Homegoing:

Haar begrafenis zal bij 11 a.m. 2 Nov. bij de Grotere Tempel van de Gunst in Detroitworden gehouden.
De bischop Charles Ellis III, pastor van Grotere Gunst aan verre het westenkant van Detroit, zei Dinsdag avond dat zijn kerk de verwanten, de vrienden en de beheerders van Parken over het ontvangen van de begrafenis omdat met zijn capaciteit van 4.000 benaderde.

Bischop Charles Ellis, Pastor
De grotere Tempel van de Gunst (Stad vanDavid) 23500 W.de Weg van Zeven MijlDetroit, Michigan de 48219 V.S.
Telefoon: (313) 543-6000Fax: (313) 543-6052

- Interment: De Begraafplaats van Woodlawn inDetroit

- Over Mevr. Parks enSt. Paul AME Kerk:

Op 5 December, 1999, mooie werd chapel binnenSt. complexe Paul genoemd ter ere van Mevr. Rosa Parks, die wijd als de moeder van de moderne burgerrechtenbeweging wordt beschouwd. Mevr. Parks werd lidvan St. Paul als klein meisje.

Zij was een lid vanSt. Paul bij de eerste plaats opStraat Hardaway en de tweede plaats opde Straat van de Zaal. Zij bleef een lid tot zij zich aan Detroitna haar arrestatie voor het weigeren om haar zetel aan een witte mens op een bus van de Stadvan Montgomery op te geven bewoog. Mevr. Parks diende op de stewardess raad en was inspecteur van de school van de Zondag verscheidene jaren. De school van de Zondag roept elke Zondag ochtend in chapel bijeen.

Op 3 December, 2000, bezocht Mevr. ParksSt. Paul voor het eerst bij de huidige plaats voor haar familiebijeenkomst. Op 1 December, wijdde Troy Universiteit van de Staat Montgomery een bibliotheek en een museum ter ere van Mevr. Parks.
- Afgekorte Geschiedenis vanSt. Paul AME Kerk:

De mannen en de vrouwen van kleur kwamen samen in wat als borstelhaven op Straat Hardaway zodra 1900 werd gekend. In 1907, dit lichaam van believers opgenomen aan vorm wat nu de African Methodist Episcopal kerk van Heilige Paul is. Toer Felix Strum was eerste pastor vanSt. Paul de Kerk van AME. De brand vernietigdeSt. Paul de Kerk van AME in 1933. Toer L.C. Voerman was pastor tijdens die periode. De diensten van de kerkfamilie gehouden verering bij Auditorium Tullibody bijde Universiteit van de Leraren van de Staat, noemden nu Tullibody het Fijne Centrum van Kunsten bijde Universiteit van de Staat van Alabama, Montgomery, Alabama. Een nieuwe kerk werd voortgebouwd op de hoek van Zaal en Straten Payne in 1934, onder de leiding van Toer Voerman.

In November 1996, benoemde de Bischop Zedekiah LaZett Grady Toer Joseph Rembert (Pastor Joe) aan pastorHeilige Paul. Op het ontvangen van de benoeming, werd Pastor Rembert op de hoogte gebracht datde Universiteit van de Staat van Alabama van plan was om het bezit van de kerk bij de Straatvan 1302 Zaal te kopen om de uitbreiding van de universiteit te vergemakkelijken. De congregatie had niet zich voorbereidingen getroffen te bewegen.

Na veel dialoog en debat, met inbegrip van interventie door Mevr. Rosa Parks in een poging om de 4.174 vierkante van de gebouwvoeten zitting op twee-tienden van een acre van land te bewaren, besliste de kerkconferentie het bezit aan de Universiteitvan de Staat van Alabama te verkopen. Op 27 Juni, 1997, kocht Heilige Paul 3.25 acres van land opde Weg van de Lijn van Virginia voor de som van $120.000. Een 3.300 vierkant voet huis zit op de partij. Op 10 Juli, sloten 1997, de Universiteit van de Staat van Alabamaen Heilige Paul op hetbezit van de Straat van de Zaal voor de som van $162.500.

Vanaf 17 Augustus, 1997 door Mei 1998, werden de vereringsdiensten op dat ogenblik gehouden bij de Zaal van Whitley van Troy Universitair Montgomery, dankzij Dr. Glenda Curry, de voorzitter van de Universiteit. Pastor Rembert is een gediplomeerde van Troy Universitair Montgomery. Op 8 Januari, 1998, kocht St. Paul een extra 1.82 acre van land naast de 3.25 acres opde Weg van de Lijn van Virginia. Nochtans, machtigde de officiële raad Pastor Rembert om de aankoop van het NormandaleVerenigde Methodist bezit te bespreken van de Kerk dat op de Wegvan Patton van het Oosten wordt gevestigd.

Op 22 Mei, 1998, bespraken de beheerdersvan St. Paul de aankoop het bezit Normandale, dat een 24.000 vierkant voet heiligdom en een onderwijs de bouwzitting op 2 acres van land omvat. Onder Pastor het beleid van Rembert, blijft het lidmaatschap groeien.

5. DE NATIONALE HULDE VAN DE STEDENBOND AAN ROSA PARKEN:

Washington, DC, 27 Oktober, 2005 - Verklaring over de dood van Rosa Parken van de voorzitter van de Nationale Stedenbond (NLC), Washington, DC Burgemeester Anthony A. Williams.

De „lokale verkozen ambtenaren die door de Nationale Stedenbond worden vertegenwoordigd (NLC) rouwen het overgaan deze week van een groot Amerikaan, Rosa Parken. Haar eenvoudige handeling van moed opMontgomery, Ala., bus vonkte een beweging die veranderde en fundamenteel onze natie verrijkte. Haar waardigheid en steadfastness in aanwezigheid van vervolging zijn nu het materiaal van legende. Haar acties die als inspiratie voor duizenden verkozen ambtenaren over land-achteloos van hun worden gediend kleur-wie aan de bouw van rassengelijkheid en rechtvaardigheid in hun gemeenschappen geëngageerd zijn. Met stille bepaling en de kennis dat de gelijkheid de één ware weg is, heeft Mej. Parks een onuitwisbaar teken op onze maatschappij, op onze steden, steden en dorpen en op die van ons verlaten die het voorrecht van leiding zijn gegeven.

„Als Nationale Stedenbond Zet zijn werk voort om racisme te elimineren en rasgelijkheid in onze gemeenschappen te verzekeren, zal het bericht van Mej. Parks' van opneming en eenvoudige rechtvaardigheid worden ondersteund.

„Mijn collega en vroegere NLC voorzitter Dennis Archer, die als beschermer van Mej. Parks' in de laatste jaren van haar leven diende, zeiden het beste. Zoals geciteerd in de Vrije Pers van Detroit, bovengenoemde Schutter, de „Erfenis van Mevr. Parks gaat leven zolang er die van ons zijn die het kunnen delen.“

Contact: Sherry Conway Appel, 202-626-3003

6. HET BELANG VAN SOCIALE VOORZIENINGEN

Door Sioux Nichols Taylor

De sociale Voorzieningen moeten worden beschermd en worden verbeterd. Het verstrekt het meerderheidsinkomen voor 6 van de 10 gepensioneerden. Tweeënvijftig percent van de begunstigden is vrouwen; één derde is gehandicapte arbeiders en hun families en families van overleden arbeiders. De sociale Voorzieningen zijn absoluut essentieel voor de werkende vrouwen van vandaag gezien het feit dat men rapporteert dat slechts 30% van vrouwen die momenteel tewerkgesteld zijn een pensioen zal hebben.

President Bush heeft geduwd om een gedeelte van Sociale Voorzieningen te privatiseren door Amerikanen toe te staan om privé rekeningen tot stand te brengen. Zijn plan zou begunstigden aan de risico's van de voorraad en de obligatiemarkten, onderwerpen en zou hogere administratieve kosten oplopen.

De privé rekeningen dragen geen één enkele dollar tot de solventie van Sociale Voorzieningen bij. Eerder, is de vraag „wie eigenlijk van privatisering“ zou profiteren? Duidelijk, zouden de firma's van Wall Street en de investeringshuizen die deze duizenden nieuwe rekeningen zullen beheren de begunstigden zijn. De privatisering zal omhoog een andere „wint“ voor „haves“ en een ander „verlies“ voor de „armen“ rekken.

In mijn oordeel, dat Sociale Voorzieningen privatiseert om het gezond te maken is zo ludicrous aangezien voorstellend dat de euthanasie een behandeling voor medische maladies is.

Oprecht,

Sioux Nichols Taylor
Sociale Teruggetrokken Arbeider,

7. HET BEZOEK VAN DE UNIVERSITAIRE VAN DE STUDENTEN VAN HOWARD VAN HET PROTEST STRUIK VAN LAURA AAN DE CAMPUS:

De studenten van Howard University en één of andere faculteit die tegen het beleid datvan Howard worden geprotesteerd University Laura Bush toestaat bezoeken gisteren de campus. Zij moest daar haar „ontvangen Helpend de Conferentie van de Jeugd van Amerika“ over de campus van Howard.


8. DE REDACTEUR BECOMMENTARIëRT OVER DE OORLOG INIRAK:

2003 het leven van Amerikaanse de dienstleden dat in Irakwordt verloren; bijna werd de helft de dienstleden, 925, gedood binnen de eerste drie maanden van hun reizen van plicht. De oorlog van de Perzische Golf van 1990-91 had 382 sterfgevallen, en een aantal hen was vriendschappelijke brandincidenten.

Hebben geschatte 30.000 Irakezen hun leven in de oorlog verloren. Dit hoe is wij Irakom een democratie aanmoedigen te worden? Elk Iraaks leven verloren stort de toorn en dat tegen de Verenigde Staten van moeders, vaders, grootmoeders, grootvaders, kleinzonen, granddaughters, zonen, dochters, lasten, zusters, tantes, ooms, neven, nichten, neven, zwagers, schoonzusters, zoon-in-wet, schoondochters, vrienden, kennissen, en vreemdelingen wordt gehaat. Toegevoegd aan dat veronderstellen andere naties en zelfs die naties die zijn onze vrienden te zijn bekijken ons met jaundiced ogen. Mijn vrees is dat wij de morele hoge grond in de Oorlog in Irakhebben verloren. Het één Amerikaansere of Iraakse leven is teveel en de onzin moet ophouden!

9. EEN ANDERE VRACHTWAGENLADING VAN HULP VOOR DE SLACHTOFFERS VAN KATRINA VAN DEJAARLIJKSE CONFERENTIE VAN KENTUCKY:

Een andere vrachtwagen van de Conferentie van Kentucky zal geleid zuiden op Zaterdag, 19 November in 9:00 a.m. van de Kerkvan Heilige Paul AME , Versailleszijn. De nadruk is de giften van Kerstmis, de winterkleding, en de zwarte producten van de haarzorg. Dank!

Voorgelegd door Pastor Kenneth Golphin, namens Pastor Matthews

10. DE COMMENTAAR VAN DE REDACTEUR OVER ZIJN TIJDELIJK VERBLIJF IN HET VIERDE BISSCHOPPELIJKE DISTRICT:

Een welk weekend!

Ik werd verzocht bij de CommunautaireKerk AME van het Geloof in Elgin, Illinoisprediken om de éénjarige verjaardag van hun nieuwe kerkinstallatie op Zondag te vieren en had de kans om de 4de Bisschoppelijke Plannende Vergadering van het District op Zaterdag te bezoeken.

Ik kwam bij de 4de Bisschoppelijke districts Plannende Vergadering aan op Zaterdag, 22 Oktober en werd begroet warm door de Hogere Bischop van de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk, Juiste Reverend Phillip R, Neef die de 4de Bisschoppelijke Plannende Vergadering van het District voorzat. Ik kwam op tijd aan om de rapporten over de ziekte van Alzheimer, diabetes, hypertensie en andere maladies en gezondheidskwesties te horen die onevenredig zwarte Amerikanen beïnvloeden.

Andere presentaties omvatten het gezonde leven en om een presentatie op een nieuw paradigma te horen voor kerk en district financiële planning. De presentaties waren ontzagwekkend en leerzaam. De presentaties op gezondheid waren bang makend omdat ik eraan werd herinnerd dat ik in een zeer riskante etnische groep ben. De presentator, van wie naam niet kan herinneren ik, maar ik wens dat zij een verslag naar het Christelijke Registreertoestel, zou verzenden zei dat 50% van ons in de ruimte één of andere vorm van zwakzinnigheid zou ervaren, die tot de ziekte van Alzheimer kan leiden. Andere lekkernijen die ik van de presentaties weghaalde waren de behoefte aan Afrikaanse Amerikanen te leven en gezonder te eten. Het moet een effect op me gehad hebben omdat die avond, ik naar de kruidenierswinkelopslag ging en wat fruit kocht omdat ik weet dat ik genoeg fruit en noten niet verbruik.

De Neef van de bischop heeft een prachtige geest en camaraderie van het 4de Bisschoppelijke District, vooral onder de voorzittende oudsten en de pastorale leiding is aanmoedigend. De tijd bewoog zich vlug en het bleek dat de mensen wilden zijn daar. De 4de Bisschoppelijke Missionary Maatschappij van het District had een significante hoeveelheid geld voor opdrachten, meer dan $90.000 en $70.000 voor het opdrachtwerk overzee opgeheven en verspreid. Het 4de Bisschoppelijke District hief meer dan $140.000 voor de hulp van Katrina op.

De Neef van de bischop, op zijn fatherly manier aangemoedigd de assemblage om verse paradigma's voor ministerie en kerkbeleid samen te werken en te overwegen. Hij vertelde het verhaal dat in 1968, deKerk AME een volledig investeringsvennootschap met de Herberg van de Vakantie werd aangeboden. De kerk verwierp de kans en stemde om Lums, het snel voedselrestaurant te steunen dat een magneet voor studenten was en beroemde kokende hotdogs in bier was. Er zijn niet vele Lums rond vandaag. Neef van de bischop leidde ons aan het resultaat: Lums is overledene en de Herberg van de Vakantie streeft. Neef van de bischop herinnerde ons eraan dat wij, aangezien een benaming, „ons investeringsthuiswerk“ moet doen en vooral bevrijden van het begrip van het „Hun ijs koudere“ mentaliteit zijn.

Elke Zondag is oogsttijd!

Ik ging naarde Communautaire AME Kerk van het Geloof, een nieuwe kerkinstallatie inElgin, Illinois op Zondag, 22 Oktober, 2005. Ik predikte voor de dienst van de de middag éénjarige verjaardag van de Zondag. Het was de prachtige dienst en goed-aanwezig geweest door communautaire en medepastors AME. De muziek door raciaal geïntegreerde chorus van het Evangelie van de Universiteit Wheaton en de sterke stemmen van choir vande Kerk van DuPage AME was een vereringsexplosie. Maar ik ga niet over de middagdienst schrijven. Ik wil mijn gedachten over de dienst van de ochtendverering delen die in een middenschool plaatsvond.

Pastor vande Communautaire Kerk AME van het Geloof is het Reverend Gary Mos. Door zijn kant is zijn vrouw, Dee en hun twee kinderen die nog thuis leven. De mossen hebben een dochter bijde Universiteit van St.Louis.

Het aanbidden bijde Communautaire Kerk AME van het Geloof is een ervaring! De geest was prachtig en de vereringservaring was fenomenaal. De vereringsdienst die door Pastor Mos wordt geleid is een model voor iedereen die denkt over, of bereid om een kerk te planten wordt. De leden van de congregatie waren daar omdat zij wilden zijn daar. Teruggetrokken preacher AME, Reverend Blaine Ramsey en zijn vrouw, Mattie, zijn lid vande Communautaire Kerk AME van het Geloof. Reverend bovengenoemde Ramsey, „ik ben opgewekt over wat op hier gaat. Mijn vrouw en ik leef weg 30 mijlen en wij verkiezen hier te komen. Pastor het Mos is prachtige pastor en dit is een opwindend ministerie. „

Reverend Mos begon zijn kerk met volledige steun van zijn familie en leden van zijn huiskerk, de Kerk van DuPage AME, Chicago. De opkomst was ongeveer 30 - 40 mensen. De congregatie heeft geen choir nog, en het was geen afleiding die geen choir heeft. In feite, zijn voorzitten ouder, Reverend Clarence Robinson en ik merkte over geestelijke demeanor van de dienst op. De orde van verering ging zonder hitch. Zo, wat over de muziek? Pastor Mos gebruikte CD met de AME reeds geregistreerde vereringsmuziek en hymns. Hij had ver die hij en „voila hield,“ zonder missen sloeg, hadden wij de muziek alsof organist daar was geweest. Hij verminderde en hief het volume op zoals nodig. De zachte muziek werd gespeeld tijdens het gebed. Wij zongen hymns en lofliederen. De aankondigingsperiode was beknopt en de orde van verering was een gemengd model van een AME en de eigentijdse vereringsdienst. De jonge mensen en de oude mensen werden geestelijk gevoed. Ik zal het opnieuw zeggen, als u over denkt of bereid wordt om een congregatie, de Communautaire KerkAME van het bezoek Geloof in Elgin, Illinoiste planten. De man, Pastor Gary Mos, heeft zijn „thuiswerk.“ gedaan

Een andere gedachte kwam naar mijn mening. Hier is een trillende congregatie; men kon de versheid van verering en de behulpzame geest voelen. Worshipers glimlachte en er was een „zoete, zoete Geest in die plaats.“ Het zou kunnen zijn dat sommige van onze kerken niet omhoog met The Times hebben gehouden, kunnen=zouden= zich sommige van onze congregaties opnieuw gevestigd hebben, en dientengevolge, worden sommige van onze kerken niet gevestigd waar zij moeten zijn een trillend lidmaatschap aan te trekken. Mijn ervaring is dat de oude leden zich vaak tegen het verkopen van en het opnieuw vestigen van een kerk verzetten dat zij van elk van hun leven aan een ander gebied hebben gehouden. Zo, blijft de kerk en sterft een langzame dood.

Aangezien ik in de dienst van de Verering van het Geloof Communautaire zat, dacht ik over de reusachtige aantallen gekwalificeerde rondtrekkende oudsten en deacons helemaal over deKerk AME die als lokale preachers dient, bang aan stap uit en vertrouwensGod aan het meest volledig. Ik dacht, „hier is een kans. Bid, doe een demografische studie, verzamel uw familie en een paar specifieke mensen en plant een kerk! Begin in een school of een lege de bouw en vertrouwensGod om het werk te kweken; toch is het het werk van de God. Houd uw seculaire baan en „geef van uw beste aan de Meester.“

En, oh door de manier, de preek die door Oudere Voor te zitten Robinson wordt gepredikt was geestelijk voedsel dat voeding aan de ziel was. Hij is het model voorzitten ouder en door zijn kant was de eerste-Dame van het District, Zuster Edith Robinson.

11. DE CHRISTELIJKE QUIZ VAN HET REGISTREERTOESTEL:

Alle drie vragen moeten volledig worden beantwoord.

- Noem vier bischoppen die de zonen van Algemene Ambtenaren waren

- Noem vier Algemene Ambtenaren die in twee verschillende Algemene posities van de Ambtenaar dienden

- Noemt de Algemene Ambtenaren en hun posities die aan Episcopacy werden verkozen.

De prijs: Het boek over Bishop D. Ward Nichols authored door Jeanette T. Johns, een teruggetrokken bibliothecaris vanFarmingdale, gerechtigd NY, de „Stijgende Reis: Honderdjarig stelt.“ te boek

De vorige winnaars kunnen een éénjarig abonnement aan om het even welk tijdschrift selecteren AME. De winnaars die aan alle tijdschrift worden ingetekend zullen extra keuzen van boeken in de Boekhandel worden gegeven AMEC.

12. EEN ZEER SPECIALE AANKONDIGING - HET IS HIER!

Boekduizenden van A.M.E.s hebben gewacht op zijn klaar. De „vogels, de Bijen, en A.M.E.S“ zijn humoristisch en hartelijk bekijken het leven in deKerk A.M.E. die door genoteerde auteur, Reverend Dr. Arthur S. Jones, met een voorwoord door Juiste Reverend Adam J. Richardson, Voorzittende Prelate wordt geschreven van het 2de Bisschoppelijke District van de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk. .A het beperkte aantal boeken zal tussen 12 Nov., en 31 Dec., 2005 beschikbaar zijn.

De vooruitgangsaankoopprijs is $16.00, plus het verschepen en behandeling. Beginnend 1 Januari, 2006, de officiële publicatiedatum, zal de prijs per exemplaar $18.00 plus S&H. Orde nu zijn en zal sparen. De boeken zijn niet beschikbaar in opslag.

13. DE JAARLIJKSE CONFERENTIE VAN PIEMONTE VAN 2005 VAN HET DISTRICT AME ZEVENDE

Van Maandag 3 Oktober aan Vrijdag 7 Oktober, riep het Zevende Bisschoppelijke District van de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk, die de volledige staat vanZuid-Carolinaomvat, inClinton voor zijn Jaarlijkse Conferentie van Piemonte van 2005 bijeen. Deze gebeurtenis werd van een week gehouden bijde Kerk van de Vriendschap AME bijde Straat van de Klok van Zuiden 1118, Clinton, Sc 29325 (864.833.0130). Ongeveer 4000 AME woonden de de kerkgeestelijkheid en afgevaardigden deze Conferentie bij waarin diverse Commissies kwesties zoals behandelden: De staat van de Kerk en Land, het Leven van de Familie, Christelijk Onderwijs, Matiging, Evangelism, Vrouwen en de Ministeries van de Jeugd, Sociale Actie, en de Ministeries van de Gevangenis en van het Ziekenhuis.

De conferentie van Piemonte wordt samengesteld van deDistricten Greenville en Abbeville-Greenwood. Deze 95ste zitting maakt het vierde van zes jaarlijkse Conferenties het oudst. De Kerk van de vriendschap AME inClinton is de originele kerk waar de Conferentie van Piemonte geboren was. De jaarlijkse Conferentie is waar het volledige kerklichaam samenkomt om te beoordelen wat tijdens het vorige jaar en de vastgestelde doelstellingen voor het aanstaande jaar is verwezenlijkt.

2005 de Resolutie van de Jaarlijkse Conferentie van Piemonte:

Aan Juiste Reverend Warren van Preston Williams, II, Voorzittende Prelate van het Zevende Bisschoppelijke District en Voorzitter van de Jaarlijkse Conferentie van Piemonte; Mevr. Wilma Delores Webb Williams, Supervisor van SED; toer Jonathan Jerome Baker, Voorzitten van de Gastheer Ouder; toer Oscar Aiken Klugh, het Verwante Voorzitten Ouder; toer Charles R. Watkins, Jr., gastheerpastor, aan de ambtenaren, pastors, andere ministers, afgevaardigden, leden en vrienden van de Jaarlijkse Conferentie van Piemonte,

Wij, uw commissie van Resoluties bedelen verlof ons verslag uit te brengen:

TERWIJL, bij het sluiten van de laatste zitting van de Jaarlijkse Conferentie van Sc van Piemonte, verzocht Zitting 94, Warren Williams van Preston van de Bischop, II de Disciplinaire Vragen gemeenschappelijk voor een Jaarlijkse Conferentie. Van deze vragen, bepaalde men dat de 95ste Zitting van de Jaarlijkse Conferentie van Sc van Piemonte bij de Kerk van de Vriendschap worden gehouden AME, isClinton, Sc Clinton historisch aanPiemonte omdat het de plaats van de allereerste Jaarlijkse Conferentie van Piemonte die in 1910 door Bishop Benjamin F. Lee wordt georganiseerd was, die de oude Conferentie van Colombia wegens de groei in Upstate verdeelde.

TERWIJL, plande de Bischop Williams samen met zijn charmante vrouw, Mevr. Wilma Delores Webb- Williams, de 68 lasten die uit Piemontebestaan om de eerste volledige week van Oktober te ontmoeten om van onze stewardship in de afgelopen 11 maanden en 2 weken rekenschap te geven. Gastheerpastor van de week, Toer Charles R. Watkins, Jr. en Mevr. Dolores Watkins zou hun eerste jaarlijkse conferentie ontvangen.

TERWIJL, formatteerde de Bischop Williams, in overeenstemming met de traditie van de kerk, de reeks jaarlijkse conferenties om alle groepen van de componenten pre-discipline te benadrukken. De bischop Williams omvatte ook sommige „nieuwe concepten“ in de conferentie om de conferentie vers en stimulerend te houden.

TERWIJL, op Zondag, Oktober 2, bij 5 PM stelden de Debutantes en Commissie van Meesters, onder de scherpzinnige leiding van de commissaris, Mevr. Ella Gadsden Richburg en de verwante commissaris, Toer Charles R. Watkins, zijn 13de Jaarlijkse Ceremonie, vol met 17 Debs en 12 Meesters, en scores van sub-Debs en Meesters en Allenites voor. De jonge mensen van deKerk vanAllen stelden zich aan de wereld gekleed in witte toga's en witte tuxedos klaar om uiteindelijk voor de vele uitdagingen van de wereld te staan en te veroveren voor.

TERWIJL, op Maandag 3 Oktober & Dinsdag 4 Oktober, de Missionary Maatschappij van de Vrouwen van de conferentie, die door altijd efficiënt Mej. Vallery C. Smith wordt geleid, was in zijn bedrijfszittingsMaandag, wat met zijn jaarlijks middagmaal en het uitgaan in de gemeenschap om aan de behoeften van minder gelukkig die dan zelf te voldoen besloot. De dinsdag nacht was een overzees van witte engelen als onze WMS die zijn jaarlijkse Nacht in Opdrachten met Sis worden gevierd. Beatrice Ophelia Smith Coleman, de Overeenkomstige Secretaresse van de Conferentie WMS en een ministeriële kandidaat die de conferentie uitdagen om omwegen niet te maken.

TERWIJL, op Maandag, 3 werd Oktober bij 6 scherp PM, de Zonen van Allen gedemonstreerd met de machtige mensen van de verantwoordelijke conferentie. Hier, bewerkte de nieuwe Coördinator van de Conferentie, Toer Melton Aiken, de prachtige dienst met de hoogtepunten die het zingen door Choir zijn van het District SOA van Abbeville Greenwood en het prediken van het evangelie door Toer Paul Nelson Wharton, pastor van de Oude Kerk van Bethel AME van het Gebied, Greenwood, dat „predikte ik ben op de Juiste Weg“ die nu vanuit de ervaring van Road van Damascus van Paul in Handelingen wordt genomen.

TERWIJL, zag de Woensdag, 5 Oktober onze jonge mensen doend hun ding dat een inspirational vertoning van talent door de Afdeling van de Jonge Mensen en van de Kinderen van de Tak van de Conferentie, onder de directie van Mevr. Misty Nance-Gause en het voorzitterschap van „en slechts“ M. Bric Williams was. Sunbeams heetten ons in de dienst welkom, schoolden de Sterren van Allen ons op Christelijke ABC, toonden de Jonge Mensen ons aan dat het gebed dingen verandert, en choir schommelde ons met hun ministerie van muziek aangezien onze jonge mensen, in de woorden van onze Supervisor, „.“ uit toonden

TERWIJL, leggen Mevr. Pearlena Morton en de Conferentie Organisatie hadden schitterend om de nacht van de Getuige op Donderdag, 6 te leggen Oktober. De spreker voor deze gelegenheid was Procureur Marvin Devlin, Atlanta, GA, de trotse Oudere zoon van het teruggetrokken Voorzitten en Mevr. George Timothy Devlin, Jr. Hij daagde Lay uit om betere buren te zijn aan elkaar.

TERWIJL, op Vrijdag, 7 hield Oktober, de Organisatie van de Echtgenoten van onze Minister zijn middagmaal en vernieuwde hun geloften aan zorg voor de echtgenoten die van God worden geroepen om het Woord te prediken. Mevr. Barbara Jones, de Leider van de Echtgenoten van de Conferentie verdedigde zich het prachtige verzamelen voor de echtgenoten bij Restaurant 120 Musgrove op het vierkant inClinton.

TERWIJL, zijn de verering en het prediken altijd opdat de vergadering van de heiligen. Aanbaden prijsten wij, wij onze God niet niet, en predikten de Mensen van God niet het Woord van God?

TERWIJL, was de OpeningsBijeenroeping van de Verering inderdaad een viering. Langste dienende pastor in de conferentie, Toer James J. Robinson, Jr., pastor vanBethel de Kerk van het Bosje AME, Grijs Hof, predikte een machtig Woord. Vergezeld gegaan van zijn eminente choir, predikte Toer Robinson, „wanneer de God de Regeling“ van de Koningen van I maakt. Een welk bericht! Preacher stond Lord toe om hem te gebruiken en beurtelings, zegende Lord ons.

TERWIJL, was de de middagdienst van de Woensdag een spirited tijd in Lord. De het Prediken van Piemonte Machine, de Boortoren Scott van Toer, predikte op uitnodiging van de Bischop. Toer gepredikte Scott, „ik moet“ van de rekening van het Ontstaan van Jacob worden gezegend worstelend met de engel. Toer Scott is trotse pastor vanTranquil AME Kerk, Bradley, en Tranquil choir steunde hun pastor met hand-slaat, voet-stampt, hand-golft liederen van het geloof.

TERWIJL, was de de middagdienst van de Donderdag onze begroeting aan de OnderwijsOnderneming van AME van Sc, de Universiteit van Allen. Allen begon in deze conferentie, inCokesbury, Sc en blijft vandaag groeien, weldra gelegen inColombiaScMomenteel, moeten de plannen slaapzalen, een het dineren zaal en een luchtgang bouwen om de groei aan te passen. Onze conferentie droeg meer dat bij $21.000 naar de vele projecten. Normaal, zou de voorzitter van Allen, Toer Charles E. Young voor deze dienst prediken, maar de Universitaire zaken verhinderden hem aanwezig het zijn. Nochtans, predikteeen andere inwoner van de Provincie van Georgetown, Toer Dr. Juenarral Keith, pastor vanChapel AME van Williams Kerk, Orangeburg, Sc. Van Habakkuk 2, predikte hij, „stel, vertel dat in werking.“ Enkel als gewaarschuwde tekst, maakte Toer Keith de preekvlakte.

TERWIJL, werd de Dienst van de Ordening gehouden bij Vrijdag middag. Toer Wanda R. Aull werd verkozen en werd verordend als Rondtrekkende Ouder. De conferentie van Piemonte stemde in in Rondtrekkende diaconate ook met Revs. Kenneth Aiken, Clifford Jackson en Lebbie en zo verordend Ligon die, hebbend wordt verkozen. Om voor deze belangrijke dienst te prediken, nam onze Bischop Toer Zandige William Drayton, voorzitten ouder in dienst van het Progressieve District van Georgetown, Jaarlijkse Conferentie Palmetto. Hij waarschuwde die die „niet worden verordend om gaan, vissend“ maar Jesus in plaats daarvan te volgen.

TERWIJL, trok Toer zich James J. Robinson na een periode van 43 jaar in de actief dienst en ministerie terug. De conferentie willigde ook het verzoek van Toer Joann Burton en Toer Mary L. Johnson in van actief ministerie de plaats te bepalen van. Aangezien anderen zich terugtrekken en/of rusten, komen anderen in ministerie door de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk. Zeven nieuwe personen werden toegelaten op proef op deze conferentie.

TERWIJL, werd de sluitende dienst gepredikt doorClinton inwoner, Bischop Vernon Randolph Byrd. Hoewel de Bischop Byrd vele jaren geleden van deze delen wegging, kan hij aan personen nog herinneren die een verschil in zijn leven maakten. Door te prediken van de bischop, weten wij dat de God het uiteindelijke verschil heeft gemaakt. De bischop Byrd die van het onderwerp wordt gepredikt, „gaat predikt mijn Evangelie Lord.“ zei Zijn preek was educatief, informatief en inspirerend.

TERWIJL, heeft de Bischop Williams Sc aan een nieuwe stratosfeer met zijn Christelijk Onderwijsprogramma genomen. De donderdag, 6 Oktober was de Christelijke Dag van het Onderwijs voor de conferentie. De nadruk van dit jaar was op Transformatief Ministerie. Drie personen bezochten onze conferentie om ons met de Transformatie te helpen. Toer Stephen Singleton, pastor vande Kerk van het Bosje AME van de Pijnboom, Colombia, Zuid-Carolina leidde de eerste studie met de „Transformatieve Studie van de Bijbel: Het leven goed: Gezondheid en Volledigheid“. Toer Singleton nam hetVierjaarlijkse Thema van de Kerk in dienst AME, „goed Levend“ als achtergrond voor zijn presentatie. Daarin, moedigde Toer Singleton de conferentie aan om zich op Fysieke Geschiktheid, Preventie en Restauratie te concentreren. M. Joe E. Benton, een vertegenwoordiger van het Ministerie van JeugdRechtvaardigheid sprak op „Transformatief Ministerie - de Nadruk van de Jeugd.“ M. Benton hielp ons om het probleem te zien dat een jeugdsysteem dagelijks ontmoet en bood waardevolle suggesties aan over hoe de kerk kan helpen hen in bedwang houden. Ten slotte, sprak Toer Marty L. Henderson over „Transformatieve Leiding.“ Gebruikend de Bijbelse karakters van David en Saul, Joshua, Joseph en Nehemiah, Dr. Henderson, pastor vande Nieuwe Doopsgezinde Kerk van de Hoop, Akron, hielp OH ons om Leiding in een ander licht te zien, dat beurtelings, de kerken van het leiderslood aan hogere hoogten zal helpen.

TERWIJL, bezochten de Bischop en Mevr. Frederick Calhoun teruggetrokken James, de conferentieBischop en Mevr. Zedekiah Lazett teruggetrokken Grady, en Bischop Vernon Randolph teruggetrokken Byrd. Onze zeer het geven van Bischop stond elk van de andere bischoppen toe om tijdens één of andere fase van de Jaarlijkse Conferentie voor te zitten. Ook, leggen de bezoekers van het 6de Bisschoppelijke District en de Voorzittende Oudsten, Pastors, en Mensen van over de lengte en de breedte van de Staat van de Natie van Zuid-Carolina sloot zich aan bij ons tijdens de week.

ZIJ HET VASTBESLOTEN, dat de 95ste Zitting van de Jaarlijkse Conferentie van Piemonte op verslag zoals zijnd een transformatieve tijd van lof en verering, het leren en het delen, empowerment en aanmoediging, communion met één andere, en de goede beurs van Piemonte gaat.

ZIJ HET LOSTE VERDER op, dat de Conferentie onze Warren Williams, II van de Bischop en van de Supervisor, van de Bischop en van Mevr. Preston voor het leiden van ons deze week en deze afgelopen 12 maanden dankt. Zonder hen, zou onze conferentie zonder onze kapitein, Bischop, en ons anker, de Supervisor zijn. De bischop Williams is een geestelijke risicoafnemer, die let op nemend geen kans in ruil daarvoor doend verschillend iets en veronderstellen nog groter. Zijn leiding is onschatbaar geweest, onmetelijk en zeer gewaardeerd. Onze Supervisor, een mooie vrouw binnen en uit, is één van meest toegewijde militairen van de God de. Laat haar stille demeanor dwaas niet u. Onze Supervisor wordt geconcentreerd en geconcentreerd om het ware werk van God te doen. Deze week, hebben wij dat zonder uitzondering gezien. Dank u allebei, voor het komen van in ons leven en het maken van een positief verschil. Zal zal deze conferentie toenemen tot zijn voeten en het lof van de God voor hun bijdragen voor oorzaak van Christus in de kerkvan Allengeven?

ZIJ HET VERDER VASTBESLOTEN dat deze Conferentie Toer en Mevr. Charles R. Watkins dankt, Jr. en defamilie van de Kerk van de Vriendschap AME voor een goed uitgevoerde baan. Het is 15 jaar geweest aangezien de Conferentie van Piemonte het laatst hier werd bijeengeroepen en het blijkt dat de Vriendschap nog de aanraking heeft. Onze gastheer leefde echt hun naam na - VRIENDSCHAP. Alles werd georganiseerd; elk lid was hartelijk, elk behandeld detail, en elk gewaardeerd gebaar. Laat deze conferentiestijging aan zijn voeten en geef Lord een lof dat voor Reverend en Mevr. Watkins aanbiedt en de fijne leden vande Kerk van de Vriendschap AME voor elke vriendelijkheid boden ons aan.

ZIJ HET VERDER VASTBESLOTEN dat beide Voorzittende Oudsten, alle pastors, alle congregaties, en entiteiten van de Jaarlijkse Conferentie van Piemonte het koninkrijk dat vanGod voldoende zullen blijven vooruitgaan voor het volgende conferentiejaar heeft bijgetankt. Waar pastors worden geplaatst, whoever de kerken als pastor zullen krijgen, en waar de mensen van God zich om verzamelen te aanbidden, iedereen wie voor om het even welk of alle zittingen nu van deze conferentie aanwezig was heeft de hulpmiddelen om deze nog grotere conferentie te kweken en te ontwikkelen.

ZIJ HET DEFINITIEF VASTBESLOTEN dat een exemplaar van deze resoluties in de annalen van de geschiedenis van de Conferentie van Piemonte wordt verlaten, dat onze Bischop een exemplaar voor zijn verslag wordt gegeven en dat de secretaresse van deze conferentie een exemplaar wordt gegeven.

Eerbiedig voorgelegd,

Uw commissie: Reverends Casey Childs, Wanda Aull, Sterling J. Dowling, Vivian Edwards, Howard Chapman, Pamela Aiken en de Waren van Margie van de Zuster, Meer Carrie, Victoria Anderson, Barbara Ramey en Bro. Charles Wiggleton, Toer Myron D. Hill, Stoel.

Voorgelegd door:

Benjamin Harrison
De Directeur van Public relations
De zevende Kerk van het District AME
Tel. 803.935.0500
Cel 803.528.7104
Fax 803.935.0830
HarrisonAMEMedia@aol.com

14. DE PASTOR HOEK - HET LEVEN LIFE-GIVING DEEL VI - „KOMT EN ZIET“:

35The de volgende dag John was daar opnieuw met twee van zijn discipelen. 36When hij zag Jesus voorbijgaand door, zei hij, „kijken, het Lam van God!“ 37When de twee discipelen hem hoorden zeggen dit, volgden zij Jesus. 38Turning rond, zag Jesus hen volgend en vroeg, „wat u?“ willen Zij zeiden, „Rabijn… waar u bent die?“ blijven 39 „kom, „hij antwoordde, „en u zult.“ zien Zo gingen zij en zaag waar hij bleef, en brachten die dag met hem door. (John 1:35 - 39)

In de passage hierboven, verstrekt John Doopsgezind een uitstekend voorbeeld van verhoudingsevangelism. Door John verhouding met zijn discipelen, gebruikte de God John om hen naar een nieuwe verhouding te richten - een verhouding met Jesus-Christus. Dit is vandaag de wens van de God. Hij wil ons gebruiken om anderen in discipleship in Christus te brengen. Zo wat is het proces van de God?

1. Wij zijn aan eerst kennen hem voor ons (John 1:32 - 34) - Jesus is wie met de Heilige Geest (Handelingen 1:4 - 8) doopt. De bevoegdheid om aan anderen te getuigen is de macht van de Heilige Geest die in en door ons werkt. Wij moeten zo open, opgebracht, en voorgelegd zijn aan de stroom van de Geest dat hij door ons werkt om anderen te bereiken. Het werk van het delen van het evangelie is het werk van de Heilige Geest die in en door ons werkt.

2. Hij gebruikt ons om anderen te helpen om Zijn aanwezigheid (John 1:35 - 36) te erkennen - enkel zoals met John Doopsgezind, de Heilige Geest ons gebruikt om Jesus aan anderen aan te wijzen - niet noodzakelijk door zijn naam te roepen mondeling, maar door zijn aanwezigheid door de manier te laten weten wij leven. Aangezien anderen de verandering in ons leven zien, komen zij om Jesus als het „Lam van God te erkennen die de zonde van de wereld!“ weghaalt (John 1:29)
3. De heilige Geest gebruikt ons om iemand dicht bij ons (John 1:40 - 51) te vinden - dit kan een persoon zijn die naar God of zelfs iemand sceptisch over God streeft. Zoals met Andrew en Philip, leidt de Heilige Geest ons opzettelijk aan anderen wij het weten om hen te vertellen wat wij hebben gevonden (John 1:41 & 45a). Dan zonder het antwoorden aan bezwaren of reserves, zal de Geest ons ertoe brengen om uit te nodigen hen aan, „kom en zie!“ (John 1:46) breng hem/haar met u om in aanwezigheid van God te zijn. Breng haar/hem om de dienst, de studie van de Bijbel, de school van de Zondag, groepsvergaderingen, vrijwilligerskansen, of ministeriegebeurtenissen te aanbidden. (v. 42 B)

4. De god doet de rest (John 1:37 - 39a) - Jesus vraagt, „wat u?“ willen - Hij raakt hen op hun specifiek punt van behoefte (v. 38). De talloze aantallen personen hebben uitnodigingen van Christelijke vrienden goedgekeurd om een betekenis van die gebeurtenis die specifiek slechts te ervaren naar hen en hun omstandigheden wordt geleid. Het is alsof de God aan hen zegt, „komt!“ Hij roept hen die persoonlijk (v. 39a) zeggen, „begeleid me. Volg me. Ga een diepere verhouding met me in. „Zie“ - antwoorden ontvangen u hebt gezocht naar. De te vragen antwoorden u konden niet articuleren.

5. Zo gingen zij en zaag… en brachten de dag met hem (John 1:39 B) door - Zijnd in aanwezigheid van de oorzaken van de God nieuwe believer:
- Om waar te nemen - zie, betekenis, en geef aandacht aan wat de God aan hen zegt.
- Absorbeer - verg binnen, ontvang als een spons de liefde die van God op hun leven wordt afgeworpen.

- Omhels - om gemakkelijk of graag op te nemen het nieuwe leven dat theirs door Jesus-Christus is.

De god wil ons gebruiken om anderen in discipleship in Christus te brengen. Deze week en elke week, nodigen iemand uit om de vereringsdienst, de studie van de Bijbel, de school van de Zondag, groepsvergaderingen, vrijwilligerskansen, of ministeriegebeurtenissen bij te wonen. Hij biedt ons om aan een andere te zeggen, „kom en zie!“

Pastor James M. Moody, SR. Chapel AME van Quinn Kerk2401de Weg van Wabash van het zuidenChicago, Illinois 60616www.quinnchicago.org website