11/11/2005

DE CHRISTELIJKE ONLINE NEDERLANDSE UITGAVE VAN HET REGISTREERTOESTEL (11/11/05)

Bishop Gregory G.M. Ingram - Stoel, de Commissie op Publicaties
Reverend Dr. Johnny Barbour, Jr., Uitgever
Reverend Dr.Calvin H. Sydnor III, Redacteur

1. DE DAG 2005 VAN VETERANEN:

Leden van de dienst verloren in oorlog inIrak vanaf 11/10/05: 2.055. Meer dan 15.000 zijn verwond in actie. (Bron: Nieuwe YorkTimes , 11/10/05)

2. DEJAARLIJKSE CONFERENTIE VAN TENNESSEE

De jaarlijkse Conferentie van Tennessee komt inMurfreesboro, Tennessee deze samen week. Juiste Reverend Vashti Murphy McKenzie is voorzittende prelate voor het 13de Bisschoppelijke District. De broer Stan McKenzie is de Supervisor WMS. Chapel AME van Allen de Kerk ontvangt de Jaarlijkse Conferentie van Tennessee; Reverend Keith R. Mayes, SR. is pastor. De bischop Henry Belin predikt vandaag de Preek van de Ordening. Reverend Sidney F. Bryant, pastor vanPayne Chapel AME Kerk, Nashville leverde de Jaarlijkse Preek. Reverend Roderick Belin, pastor van Communautaire Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk Kairos die in Februari 2005 werd geplant las een resolutie van de leden die van de kerk verzoeken om dat het wordt ontvangen en als postlast ontvangen en Jaarlijkse Conferentie die wordt gestemd over om hun resolutie goed te keuren en KerkKairos Communautaire AME te ontvangen als postkerk.

De bischop McKenzie en de Supervisor Stan McKenzie hebben innovatieve veranderingen in het Bisschoppelijke District gebracht en de betekenis van camaraderie en doel is duidelijk door de Conferentie. WMS had zijn programma over Maandag en preachers hadden hun instituut, de School F Prophets op Maandag. De ethiek en de Besluitvorming waren twee van de presentaties beschikbaar voor de geestelijkheid. De bischop McKenzie was de instructeur voor AME 101 waarin zij de geschiedenis en de tradities van de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk deelde. Zij deelde met preacher ook het belang van de de annuïteit en de pensioneringsprogramma's van de Kerk. Zij ging punt door punt verzekeren dat iedereen de programma's beschikbaar aan de ministers begreep. Gehoorde de commentaren waren, „Relevante, zinvol, nuttig en leerzaam.“

De openingsdienst was gehouden eerstVerenigde Methodist Kerk inMurfreesboro. De fysieke installatie van de kerk is ontzagwekkend. Het heiligdom was groot en comfortabel genoeg voor verering. Ik dacht, en vroeg Dr.Richard Lewis dat naast me zat, „waarom wij AMEsgeen structuren als dit kunnen hebben?“ Hij verklaarde dat deEerste Methodist Kerk, Murfreesboro $15 miljoen dollar in a zal door een overleden lid van de kerk werd verlaten. De bepaling was dat de congregatie de kerk binnen vijf jaar bouwt. Wij Algemene Ambtenaren spraken later over het en ik vroeg of hadde Kerk AME om het even welke millionaires. Wij hebben millionaires maar wij hebben geen millionaires in significante aantallen gehad om genoeg te verlaten om nieuwe kerken te bouwen. Dr. Lewis merkte op dat deKerk AME van een programma zou kunnen profiteren dat mensen van rijkdom en mensen met regelmatige inkomens aanmoedigt om hun overerving en geld aan congregaties AME met specifieke instructie op na te laten hoe hun geld zou moeten worden gebruikt. Wij hebben geen goed werk met dat gedaan. Andere mensen in andere benamingen doen het alle tijd. Het is een prachtige erfenis voor mensen die van de Kerkhouden AME en de van wie „bespreking hun gang.“ aanpast

Zo goed aangezien het klinkt, heb ik begrip dat wij niet elkaar op vertrouwen en dat wij de mentaliteit hebben die ik hoorde de Neef van de Bischop over enkele weken geleden spreekt, dat, „Hun ijs kouder is dan ons ijs.“

3. DE MEER ALGEMENE AMBTENAREN VERBLIJVEN IN DEJAARLIJKSE CONFERENTIE VAN TENNESSEE DAN IN EEN ANDER BISSCHOPPELIJK DISTRICT:

De jaarlijkse Conferentie van Tennessee heeft twee Algemene Ambtenaren die de broodjesvraag, Reverend Dr. Dennis Dickerson en Reverend Dr. Clement Fugh beantwoorden. Dr.Richard Lewis is ook een lid van de Jaarlijkse Conferentie van Tennessee (Lee Chapel, Nashville, Tennessee). De meer algemene Ambtenaren verblijven in de Jaarlijkse Conferentie van Tennessee dan een andere Conferentie in de Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk. Algemene Officers Dennis C. Dickerson, Richard Allen Lewis, Milde Fugh, Johnny Barbour, Jr., Daryl B. Ingram, en Calvin H. Sydnor III verblijven in de Jaarlijkse Conferentie van Tennessee. Algemene Officers Jerome V. Harris en James C. Wade verblijven in de Jaarlijkse Conferentie West- van Tennessee. /Eight van de negen Algemene Ambtenaren van de benaming leeft inTennessee. Dr. George F. Flowers leeft en heeft zijn bureau inCharleston, Zuid-Carolina.

4. BRIEVEN AAN DE REDACTEUR

- Beste Redacteur

Een paar commentaren die uw hoofdartikel van verwijzingen voorzien hieronder -

Ik kon op enkele dienst op CNN (met onderbrekingen en commentaar) letten. Ik ook was inderdaad pleased om een aantal onze aanwezige bischoppen, evenals leek Ted Harris (ik ben zeker andere leken AME en geestelijkheid, ook aanwezig waren) te zien. Het was inderdaad opmerkelijk dat Toer Ellis voor het openen van de deuren van zijn kerk aan het land en wereld voor zulk een hoge profieldienst wordt erkend. Ik werd nochtans verrast bij het volgende:

(a) dat hij hiervoor het „Onthaal en“ Werd vermeld. Hoewel het programma niet openlijke lijst belangrijkste celebrant voor de dienst, schijnen de verschijningen om voor te stellen dat hij was; Ik durf zeg dat als de rollen werden omgekeerd, die hij (zou moeten geweest zijn) is celebrant voor één van de leden van zijn benaming zou gewild hebben. Het zou aan „me“ schijnen dat het juiste ding voor hem, aan een grotere graad, aan AMEC zou moeten hebben uitstellen. Behalve eulogy (wordt gegeven door de Neef van de Bischop), zou een toeschouwer weg met het advies dat kunnen gekomen zijn zij een lid van de kerk/de benaming van Toer Ellis was.

(b) de protocolbal werd inderdaad gelaten vallen of werd overzien; het zou aan ** elke persoon op programma moeten vermeld te zijn **- wat het protocol AME was (of minstens zou de vermelding van de Hogere Bischop en de andere Bischoppen AME moeten erkend te zijn), gevolgd door whomever anders de persoon die zou kunnen willen hebben erkennen spreekt.

Dit was een „globale“ begrafenis, aangezien Rosa de Parken inderdaad zo een „burger van de wereld“… waren geworden, sommige dingen was verbindend om het leven van hun over te nemen aangezien dignitaries van diverse godsdienstige achtergronden hun eerbied betaalden en ik zeker ben het geen kleine onderneming voor zij was die het programma verenigden.

Ik betwijfel als om het even welk van ons zullen zien van de begrafenisdienst van deze omvang voor een AME in ons leven houdt van (ik hoop iemand me verkeerd zal bewijzen, aangezien er talloze gewone individuen onder ons die selfless en buitengewone handelingen uitvoeren zijn; de geschiedenis zal de rechter zijn).

(c) met achting aan een protocollijst, zou ik willen voorstellen een boekje dat bij recent beschikbaar was Tweejarig getiteld „Protocol en Etiquette in de KerkAME “leg. Ik heb de een paar pagina's (voor uw lezing) afgetast die van verwijzingen voorzien wat u voorstelt. Geen behoefte om het wiel opnieuw uit te vinden, als u niet moet.

Vicki Houston
Tiende Bisschoppelijk District


- Beste Redacteur

Het artikel van de verwijzing op Protocol AME

Ben van mening dat de Algemene Conferentie de leden van de Gerechtelijke Raad verkiest. Hun positie zou bij een minimum achter de Algemene Ambtenaren en vóór de Ambtenaren moeten zijn Connectional die door componenten van AMEC worden verkozen.

Het Riet van toer Granville, het Gerechtelijke Lid van de Raad

- Beste Redacteur

Correctie.

Dank u voor zo snel het publiceren van hetartikel overSt.John, Nashville , Tennessee. Het zal een lange manier naar het verjagen van de mythe van de „Nalating“ van St.John, Nashvillegaan.

Wij zijn opgewekt over welke God bij St.John doet, en willen het woord uitspreiden. Ik zou één correctie willen maken. Ik merkte op dat ik als „Zuster“ Erskine Lytle werd vermeld. Ik ben absoluut een mannetje. De mijn is geen dagelijkse naam zodat weet ik het een eerlijke fout is.

Dank opnieuw voor het artikel.

Broer Erskine Lytle III

5. OPRECHT DANKT U EN HEARTFELT DANKBAARHEID VOOR STEUN IN DE 2005 CONNECTIONAL EERSTE DAME WEDSTRIJD:

„In elk ding geef dank: want dit de wil van God in Christus betreffende u is, I Thessalonians 5:18

Het is met een dankbaar hart dat ik mijn oprechte dankbaarheid aan elk van u voor uw fervente gebeden en financiële steun uitdruk, aangezien ik het Negende Bisschoppelijke District „Anointed“ in de Eerste Dame Connectional Contest van 2005 vertegenwoordigde.

De eerste Dame Connectional werd Contest van 2005 gehouden in Wyndham Anatole Hotel inDallas, Texas, bij de plaats van de Vergadering van de Raad van de Bischoppen in Juni 2005. Het de toekenning van de Familie van de Geestelijkheid van 2005 & Ontbijt van de Installatie werden gehouden op Maandag, 27 Juni, 2005, met meer dan 100 dienstdoend echtgenoten. Mevr. Ora L. Easley, onze afgelopen Connectional M-SWAWO +
PK `s Voorzitter inspireerde ons met een presentatie van Power Point getiteld de „Reis van het Geloof vanaf 1997-2005.“ Mevr. Verdene Austin, de Bisschoppelijke Voorzitter van de Gastheer zat deze gebeurtenis voor.

Het voorzitten Oudere Reddick en ik zal voor uw steun voor altijd dankbaar zijn. Ik was bevoorrecht om de titel van „de Eerste Dame van Connectional te winnen 2005“ en werd gezegend $5,800.00 kunnen melden. De fondsen die van deze gebeurtenis worden opgeheven worden toegekend aan het verdienen hoge schooloudsten van geestelijkheidsfamilies om hun onderwijs verder te helpen. De volgende beurzen werden voorgesteld tijdens het ontbijt: één $1000.00 PK beurs en drie $250.00 Toekenning van het Boek. De bischop Carolyn tyler-Guidry, de Sociale Stoel van de Commissie van de Actie, stelde de toekenning aan alle winnaars voor.

De leden van het Negende Bisschoppelijke District dienstdoend bij het ontbijt waren:
Mevr. Mary L. Kirkland, Supervisor WMS; Reverend Dr. Homerus & Mevr. Mable McCall, de Kerk van Heilige John A.M.E., Huntsville, Alabama; Mevr. Hattie Huggins, echtgenoot van Reverend Willis N. Huggins, Voorzitten Ouder van het ozark-Troy District, Zuid-Alabama; Mevr. Angie Cox, echtgenoot van Reverend Bobby B. Cox, de Kerk van Heilige John A.M.E., Birmingham, Alabama; Reverend Dr. Farrell & Mevr. Juanita Duncombe, Chapel A.M.E. van Washington Kerk, Tuskegee, Alabama dat als Connectional Parlementariër, 2005-2009 werd verkozen.

„Aan God ben de Glorie“

Mevr. Kimberly Marshall, Voorzitter al-AL-MSWAWO+PK
Mevr. Mary L. Kirkland, Supervisor WMS
Bishop T. Larry Kirkland, Voorzittende Prelate, Negende Bisschoppelijk District

Humbly voorgelegd,
Mevr. Allie Bell-Reddick
2005 Eerste Dame Connectional

Voorzitten Ouder & Mevr. David E. Reddick
Doos 943 van het postkantoor
Ozark, Alabama 36361
(334) 308-1400 (Woonplaats)
(334) 255-1307 (Bureau)

6. ROSA DE HOOFDEN VAN DE BEHEERDER VAN PARKEN VAN EBAY BIEDEN OORLOG
Adam Shakoor, een beheerder voor Rosa de Stichting van Parken stapt binnen om een het bieden oorlog voor programma's de begrafenis van de burgerrechtenpionier te verhinderen. Hij stelt meer exemplaren ter beschikking. Een bieder bood meer dan $150 voor één van de programma's aan. Werden de begrafenisbulletins van het tienduizend uitgedeeld bij de begrafenis van Parken.
De kwestie deed zich na een bieder op online veilingsplaats eBay voor aangeboden meer dan $150 voor één van 14 pagina, foto-gevulde programma's.

Bovengenoemde Shakoor, „Mensen exploiteert het en wij zijn zeer bezorgd over dat.“

7. HET DERTIENDE BISSCHOPPELIJKE DISTRICT LEGT ORGANISATIE:

„Wij geloven het Ontbijt van het Gebed in van de Eenheid“

Vrijdag, 2 December, 2005
8:00 a.m. - 9:30 a.m.

Het Hotel van Plaza van Radisson
236W. Vine Street
Lexington, KY


Schenking
$20 per persoon
$200.00 per lijst
*Tickets kan door uw worden gekocht
Conferentie of lokale organisatie.

Kentucky - Mevr. Priscilla Sullivan
W. Kentucky - Mevr. Betty Hamilton
E. Tennessee - M. Hardin Franklin
W. Tennessee - Mej. Dorothy Ealy
Tennessee - Mevr. Faye Walker

8. HET DYNAMISCHE PREDIKEN BIJ DE AFRIKAANSE METHODIST BISSCHOPPELIJKE KERK VAN DE TOELAGE:

Voor Zondag, 13 November, 2005
Aangezien wij van van genieten

Al Sharpton van toer
De Activist van de Beweging van Burgerrechten
Bij Onze Dienst van 8:00 A.M.


Dr. James H. Cone
Professor van Systematische Theologie
Theologische Seminary van de Unie -New York, New York
Bij Onze Dienst van de Verering van 11:00 A.M.

De Afrikaanse Methodist Bisschoppelijke Kerk van de toelage
10435 S. Central Avenue, Los Angeles
(323) 564-1151
Toer Leslie Raphael White, Pastor

9. GROEN STEPHEN GEEFT EEN GEDEELTELIJK ANTWOORD AAN DE VRAGEN

Vraag: Naam vier Bischoppen AME die de zonen van Algemene Ambtenaren is.

Stephen Green heeft dat deel van de vraag correct beantwoord.

1. Bishop John H. Adams
2. Bischop S.S. Morris
3. Bishop A.J. Allen
4. Bischop Richard Norris

Het andere deel van de vraag - noem vier AME Algemene Ambtenaren die in twee verschillende Algemene ambtenarenposities dienden.

10. DE NIEUWE WEBSITE VAN DE INSTALLATIE VAN DE KERK:

Als u bidt of over het planten van een kerk denkt, controleer deze Website.

http://www.faithcommunityame.org/

11. DE JAARLIJKSE CONFERENTIE DIE VAN KENTUCKY NOG HULP AAN DE SLACHTOFFERS VAN KATRINA VERZENDT:

Aan te kondigen herinner en gelieve dat een andere vrachtwagen van de Conferentie van Kentucky geleid zuiden op Zaterdag, 19 November in 9:00 a.m. van St.Paul in Versailleszal zijn. De nadruk is de giften van Kerstmis, de winterkleding, en de zwarte producten van de haarzorg. De punten kunnen aan de afnameplaatsen bij Chapel Quinn, Lexingtonof St.Paul, Versaillesvoorafgaand aan 19 November, 2005 worden geleverd. U kunt de punten voorafgaand aan 9:00 a.m. op 19 November, 2005 bij St. Paul, Versaillesookbrengen.

12. DE WET VAN HET STEMRECHT:

Voor die van u die kunnen geen reactie op het „gerucht“ van Afrikaanse Amerikanen ontvangen hebben die ons recht op stem verliezen, te lezen gelieve hieronder de paragraaf en de rust verzekerde dat wij niet in gevaar om dit recht te verliezen zijn.

Bepaalde bepalingen van het Akte van het Stemrecht verlopen in 2007, zoals pre-clearance en de tweetalige bepalingen. De pre-clearance voorziening vereist dat de staat en de lokale politieke afdelingen, met een bekende geschiedenis van onderscheid, voorgestelde veranderingen in het stemmen van over wetten in een inspanning om de bevoegdheid van de federale overheid te verzekeren om om het even welke wetten voorleggen te verhinderen die onderscheid bevorderen. Bovendien, in 1975, werd het Akte van het Stemrecht gewijzigd om de eisen van een groeiende tweetalige bevolking te ontmoeten, en vereist tweetalige stemmingen voor een deel van het land waar er een significante tweede taalinvloed is. Wij zouden moeten ervoor zorgen dat onze Congresvertegenwoordigers allen doen zij permanent het treffen van deze maatregelen van het stemrechtAkte kunnen steunen vóór hun afloop om te garanderen dat alle burgers gelijke capaciteit hebben om hun stemmen gehoord te maken.

Dr. R. James (R.J.) Lightsey II
Directeur van de Constituerende Diensten
Congreslid Mike Ross
2300 de Weg van het westen negenentwintigste, Reeks 1A
Pijnboom Bluff, AR 71603
Telefoon: 870-536-3376
Fax: 870-536-4058

13. VERBETEREND DE OVERLEVING VAN KANKER DOOR RASSEN/ETNISCHE ONGELIJKHEDEN TE BEGRIJPEN

De Reeks van het Seminarie van de nationale Schrijvers van de Wetenschap van het Instituut van Kanker (NCI) metHerbert Irving Comprehensive Cancer Center (HICCC) bijhet Universitaire Medische Centrum van Colombia en het Nieuwe York-Presbyterian Ziekenhuis/Colombia

- Elke dag, worden 3.400 Amerikanen gediagnostiseerd met kanker en matrijs nog eens 1.500 van de ziekte. De last van kanker is vaak groter voor de armen, voor etnische minderheden en voor onverzekerd.

- Vele etnische minderheden ervaren de lagere tarieven van de kankeroverleving dan wit. Bijvoorbeeld, ondanks een lagere weerslag van borstkanker, hebben de Afrikaanse Amerikaanse vrouwen beduidend slechtere overlevingstarieven van borstkanker dan Kaukasische vrouwen.

- De verschillen in biologische tumortypes, opportuniteit van behandeling, of gebrek aan naleving van behandelingsregimes schijnen om resultaten te beïnvloeden.

- Tevreden, sluit me aan bij ons voor besprekingen over hoe NCI en HICCC werken om de ongelijkheden van de kankergezondheid door innovatieve programma's te verminderen die preventie, diagnose en behandeling OP Woensdag richten, 30 November, 2005, 8:30 a.m. - 11:30 a.m.

*Tours zal van het Centrum van het Kankeronderzoek van Irving worden aangeboden, Nieuwe sq 300.000. voet faciliteit op het Universitaire Medische Centrum van Colombia, volledig gewijd aan onderzoekers die ziektegebonden onderzoek van vele kanker leiden - borst, dubbelpunt, long, prostate, maag, pancreatic, hersenen, lymphoma en tumorimmunologie.

Waar: Centrum van het Kankeronderzoek van Irving Bij decampus van het Medische Centrum van Colombia Universitaire,1130 St. Nicholas Avenue (bijhet Westen 166ste St., enkel het oosten van Broadway), New York, NY10032

Metro: 1, 9, de trein van a of van c aan168ste St. Van uit het stadscentrumManhattan, verleent de trein van a expresdienst (20 minuten vanhet Vierkant van Tijden). Bussen: M2, M3, m-4, m-5 of m-100.

Hoe: Voor de persbriefing registreren, alstublieft Dorie Hightower of Ann Benner in de Tak van de Relaties van de Media van NCI bij (301) 496-6641 of bij ncipressofficers@mail.nih.gov contacteren.

14. FELICITATIE BERICHT:

Wij delen vreugdevol het volgende nieuws van: woec@msn.com:Ik wilde enkel sommige „goed“ nieuws delen aangezien het op de familie van de Geestelijkheid betrekking heeft. Mijn Jr. en zijn vrouw Tiffiny van zoonsWendell, hadden een gezonde jongen op 27 September inHonolulu Hawaï, waar zij allebei bij Barracks Scofield worden geplaatst. Zijn naam is Dor'Jon Wendell. Toer Wendell O.E. Christopher, SR. Mt. de Kerk van Moriah AMEAnnapolis, Maryland

15. GETUIGE VOOR RECHTVAARDIGHEID #242 - VEEL LANGER DAN EEN TERMIJN VAN VIER JAAR:

Door M. Linda Jaramillo

Één van de dingen die de werknemers van openbare instellingen gemakkelijk erkennen is dat dingenverandering op het werk elke keer nieuw iemand aan de raad van beheer zij het de schoolraad, stad of provinciebestuur, staatswetgevende macht verkozen wordt, of die verkozen aan leiding in de federale overheid. Als vroegere openbare werknemer en verkozen officieel met 35 jaar ervarings in openbare scholen, provincie, en staatsoverheid, kan ik aan de ooit-nevelige werkelijkheid getuigen van die de zalen van overheid doorneemt.

Een vroegere collega, die een medewerker aan een provinciecommissaris was, vertelde me iets verscheidene jaren geleden, die een snaar blijft slaan telkens als ik openbaar bestuur bekijk. Zij zei dat omdat verkozen officieel slechts een verzekering van een venster van vier jaar (of van twee jaar) heeft om verandering te beïnvloeden, de verandering moet snel gebeuren en de nieuwe ambtenaar moet ervoor zorgen het radicaal verschillend is om ervoor te zorgen dat zij of hij krediet voor het krijgt. De verkozen ambtenaren nemen echt bedoelingen voor de verbetering op lange termijn van de gemeenschap aan, maar realiseren dat de richting waarschijnlijk op korte termijn zal veranderen -- na de volgende verkiezing.

Het doel van een verkiezing variërt van gebied aan gebied of staat aan staat; maar in allemaal, is er iemand dat probeert te veranderen of uit te dagen wat tegelijkertijd gebeurt. Ongeacht wie zij zijn; de kandidaten zijn aandachtig bij op één of andere manier het verbeteren van de functie van overheid en de verbetering van de maatschappij. Één van de beroemde lijnen die vaak door kandidaten worden gebruikt, bent bent u beter van dan u vier jaar geleden was?

Elk jaar, geen kwestie welk jaar het is, aangezien wij de maand van November naderen, worden wij herinnerd aan de Dag van de Verkiezing door een versperring van dure reclame bevorderend een oorzaak of een persoon. In de middel-gedreven maatschappij, wordt een kandidatensucces gewoonlijk gemeten door de hoeveelheid geld hij of zij heft voor de campagne eerder dan het aantal stemmen hij op of zij ontvangt. Ik geloof volledig in democratie en participatie in het proces; nochtans, verrast het me niet dat onze verkiezingssystemen more and more mensen ontmoedigen. Wij allen zouden zeer betroffen moeten zijn door disinterest in stemming omdat de resultaten van een verkiezing verreikende implicaties voor onze kinderen en hun kinderen hebben.

Terwijl vier jaar het standaardmandaat is, worden wij met langdurige gevolgen van elke onlangs verkozen officiële dringende behoefte geconfronteerd om iets te veranderen en het verschillend radicaal te maken. Dit is vooral waar in de Presidentiële verkiezingen toe te schrijven over de hele wereld aan de verreikende implicaties. Het effect van de ambtstermijn van deze Voorzitter van V.S. heeft reeds langdurig en het verwoesten beïnvloedt op generaties gehad om te komen.

Zullen twee termen van vier jaar van deze Voorzitter en en leven. De nationale schuld zal zo groot zijn dat de mogelijkheid om een federale begroting ooit in evenwicht te brengen opnieuw onwaarschijnlijk schijnt. Miljoenen die kinderen erachter door het onderwijsbeleid van deze Voorzitter worden verlaten zullen ernstige gevolgen in de nationale arena hebben. De schade aan het milieu wegens huidige sociale politiek zal een ernstige omkering door toekomstige generaties voor de aarde vereisen om de volgende eeuw te overleven. De internationale verhoudingen en het vertrouwen in deVerenigde Staten over de wereld zullen jaren aan verbouwing vergen. De potentiële benoeming van zelfs vier het Opperste Hof Justices door deze Voorzitter op deze termijn van vier jaar decennia van de verzekeringen van burgerlijke en geslachtsrechten kon ontmantelen vocht voor lang en hard door onze ouders en grootouders.

Vorige week, eerde onze natie Mej. Rosa Parks en haar moedige strijd voor rassenrechtvaardigheid; waarom wij nu een Rechtvaardigheid (Samuel A. Alito, Jr.) zouden overwegen waarvan is het verslag inzake kwesties die vrouwen en mensen van kleur uitvoeren duister strijdig met die van Mej. Parks.

Wij eisen om een machtsevenwicht in onze drie huizen van overheid te hebben; onze is de gedeelte-dragers visie van een machtsevenwicht in overheid niet zelfs dicht bij vandaag wordt gerealiseerd. Cronyism in de benoemingen van het Opperste Hof is een toegelaten praktijk in dit landcronyism geworden die slechts tot het zetten van die in macht met gemeenschappelijke ideologieën eerder dan een bekwaamheid en een verplichting aan onbevooroordeelde constitutionele interpretatie leidt. Op deze termijn van vier jaar, het hof dat het laatste redmiddel voor die vertegenwoordigt die naar het laatste woord van rechtvaardigheid streven kan met een gevaarlijk éénzijdig Comité van justices worden geconfronteerd dat weinig diversiteit van advies heeft. Het hof van laatste redmiddel moet een plaats van integriteit zijn, nalevend ideals van de Grondwet niet aan ideals van zijn leden.

De ambtstermijn van deze Voorzitter in bureau zal en en leven. In de komende maand november, of een andere tijdverkiezingen rol rond; herinner me om naar opiniepeilingen met een oog naar de lange-afstands toekomst te gaan.

16. DE BERICHTEN VAN DE ROUW

Het is het met diepe spijt dat wij het overgaan van onze beste broer in Christus aankondigen, maakte Reverend Alexander C. Wright, vroegere pastor van de Kerk van Vernon Chapel A.M.E. in Detroit, na een uitgebreide ziekte, Toer Wright zijn overgang van arbeid aan beloning op deze afgelopen Zaterdag nacht, 5 November, 2005.

De begrafenisregelingen zijn als volgt:

Het openbare bekijken zal op Donderdag, 10 November bij Barksdale BegrafenisHuis 1120 de Markt van de Staat van E. in Detroitzijn (telefoon: 313-368-7773) van 2 p.m. tot 8 p.m.

Het uur van de Familie zal op Vrijdag, 11 November in Vernon Chapel 18500 Norwood in Detroit( 48234) zijn (telefoon: 313-893-5275) begin bij 10 a.m. die door de Viering Homegoing in 11:00 a.m. volgen.

Toer Wright wordt overleefd door zijn gelovige vrouw Mary die bij verblijft

18401Fairfield
Detroit, MI 48221
Telefoon: 313-864-1102).

Gelieve te houden Mevr. Wright in uw gebeden.

Gelieve worden geïnformeerdi dat Toer Portia Williams-Duncan, pastor van St. Peter Memorial A.M.E. Kerk, Arlington, Texas, een zoon (Patrick Williams) had naar huis gaan om met Lord te zijn.
De Regelingen van de Dienst van Homegoing zijn op dit ogenblik hangend.Gelieve te bidden voor Toer William-Duncan en haar familie.Alle deelneming kan worden verzonden naar:Toer Portia Williams-Duncan2525 de Steeg Arlington , Texas76015 van de indigoTelefoon: (817) 460-4180„BLESSINGS“Toer Dr. Sherryl A. Matlock-PastorSt. James A.M.E. kerk-Denton, Texas(940) 387-1223 - Kerk(817) 531-0265 - Huis

17. BEGRAFENIS REGELINGEN:De regelingen voor Voorzittende Oudere (Teruggetrokken) James Jefferson Brown, die als Pastor en Voorzitten Ouder in het 12de Bisschoppelijke District voor 50 plus jaren diende en zich als Voorzitten Ouder van het Weinig District van de Rots terugtrok, zijn als volgt:Kielzog
Woensdag Avond, 9 November, 2005 6:00 P.M. - 8:00 P.M. Chapel AME van bezoekers Kerk319 de Straat van de kerkDe hete Lentes, Arkansas501-623-6873 (Telefoon)De begrafenis DienstDonderdag, 10 November, 200511:00 A.M. Chapel van bezoekers319 de Straat van de kerkDe hete Lentes, Arkansas501-623-6873 (Telefoon)De regelingen zijn door het Brandon BegrafenisHuis, de Hete Lentes, Arkansas.Gelieve te houden Mevr. Elmira Brown en de familie in gebed.Anita Brannonhet 12de Bisschoppelijke Administratieve Bureau van het DistrictBischop Richard Allen Chappelle, SR. Voorzittende Prelate
18. BEGRAFENIS BERICHT:Gelieve worden geïnformeerd over het volgende:De Dienst van Homegoing voor Bro. Patrick Williams, zoon van Toer Portia Williams-Duncan, pastor van St. Peter Memorial A.M.E. Kerk, Arlington, Texas zal deze komende Zaterdag, 12 November, 2005 bij 12 (Middag) worden gehouden.De dienst Homegoing zal gehouden eerst VerenigdeMethodist Kerk , Arlington, Texaszijn.Eerst Verenigde Methodist Kerk313 de Straat van het Centrum van het noordenArlington, Texas 76011Ph: (817) 274-2571Alle deelneming kan naar Toer Portia Williams-Duncan worden verzonden: Toer Portia Williams-Duncan2525de Steeg van de indigoArlington, Texas 76015Ph: (817) 460-4180

De begrafenis Diensten voor Mevr. Hattie „Baby“ Jenkins Baker: De zuster Baker was een het levenslid vanChapel AME van de Drievuldigheid Kerk - Drievuldigheid, TX. Zij was de zuster van het Recente Voorzitten Oudere Leland Jenkins.De Regelingen van de dienst: Zaterdag - 12 November, 200511:00 AMEerst Verenigde Methodist KerkDrievuldigheid, TXDe deelneming kan naar haar nicht worden verzonden: Sis. Billie Jenkins - Smith2412 vooruitzicht St. Houston, TX 77004713-528-5724

19. HET BERICHT VAN DE ROUW:

Deelneming aan de Familie van Recente Toer Dr. Donald E. Newberry, SR., Pastor van de Kerk van Lee Chapel AME, Cincinnati, Ohio vijftig jaar; broer van Broer Estus Newberry, een lid van St. John AME Kerk Cleveland, Ohio en vader van Reverends Donald Newberry, Jr. en Andrew Newberry (Pastor, de Kerk van Bethel AME, Scranton, PA). Toer Newberry, SR., dat als lid van het Bisschoppelijke Comité sinds 1976 had gediend, gaf Donderdag, 9 November, 2005 door. De regelingen zijn onvolledig. Gelieve te houden de familie in uw gebeden. De deelneming kan naar de Familie worden verzonden Newberry1829 Weg KinneyCincinnati, Ohio 45207513-961-8412 De Kerk van Lee Chapel AME2009 Straat PogueCincinnati, Ohio 45208Bureau 513-871-5885Fax 513-871-5531 Gelieve te houden de familie in gebed. Toer Dr. Taylor T. ThompsonHet derde Broederschap van het District216-214-6886 Juiste Reverend Robert V. Webster, Voorzittende PrelateDerde Bisschoppelijk District AMEC

20. DE AANKONDIGINGEN VAN DE ROUW VERSTREKT DOOR:

Bischop Carolyn Tyler Guidry, Stoel
De Commissie ophet Sociale Centrum van de Informatie van de Familie van de Geestelijkheid van de Actie

Mevr. Ora L. Easley - Beheerder E-mail: Amespouses1@aol.com
(Het Contactvan Nashville, Tennessee) Telefoon: (615) Fax 837-9736: (615) 833-3781
(Het Contactvan Memphis, Tennessee) (901) 578-4554 (Telefoon & Fax)

Gelieve te herinneren deze families in uw gebeden.

21. DEELNEMING AAN BEREAVED VAN HET CHRISTELIJKE REGISTREERTOESTEL:

De stoel van de Commissie op Publicaties, Juiste Reverend Gregory G.M. Ingram; de uitgever, Reverend Dr. Johnny Barbour en de Redacteur van het Christelijke Registreertoestel, Reverend Dr.Calvin H. Sydnor III bieden onze deelneming en gebeden aan zij aan die gehouden van degenen hebben verloren. Wij bidden dat de vrede van Christus met u tijdens dit keer van uw rouw zal zijn